Annonce

Annonce

Brev:

Baby vil kun falde i søvn i kørepose


2. maj 2022

Kategori:
Alder:
8 mdr.

Baby vil kun falde i søvn i kørepose

Kære Helen,

Vores søn på 8 måneder bliver vugget/svinget eller gået med på armen i en kørepose med hanke, når han skal sove lur om dagen. Når han er faldet i søvn, lægger vi ham i barnevognen og går med ham. Det er den eneste metode vi har haft succes med efter han ikke længere ville sove i slyngevugge med vuggemotor. Han vil dog ofte også gerne falde i søvn og sove i bæresele. Det er bare endnu hårdere for os.

Nu er sagen den, at han snart er blevet for tung til køreposen og for stor til ikke længere at have sele på i barnevognen.
Ligeledes vil vi gerne have ham over i vores lidt mere handy klapvogn, som vi håber på at kunne rejse med i stedet for barnevognen. Vi skal afsted på søndag i tre uger.

Jeg har forsøgt at købe en bæreplade til den voksipose, vi vil bruge i klapvognen, da denne både har seler til at spænde ham fast og giver voksiposen ...


Annonce

... hanke, vi kan vugge ham med. Planen var så at bruge dette til rejsen, og lægge ham i klapvognen, når han er faldet i søvn. Og så evt bruge et eller andet, fx el bælte, til at spænde ham og voksiposen fast til klapvognen. Vi er ude i lettere besværlig løsning kan du høre. Har du måske en anden god ide til hvordan det kan lade sig gøre?

Vi håber på at kunne øve at han skal falde i søvn i klapvognen, mens den kører, men det har vi bare næsten aldrig kunne. Vi er måske lykkes med det 5 gange i barnevognen og 2 gange i klapvognen, selvom vi bliver ved med at prøve. Har du nogle ideer til hvordan vi får ham til det?

Vi kan slet ikke forestille os hvordan han skal kunne falde i søvn i vuggestue bare ved at blive lagt i en vogn/krybbe. Vi tænker at det er vigtigt i det mindste at vænne ham fra at blive vugget eller gået med i køreposen.

Det bedste hilsner

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Brug Olívy fra barnet er nyfødt

Hos en nyfødt er huden under bleen særligt sart, og den bliver meget nemt rød og irriteret når den er pakket inde i en varm og fugtig ble. Løsningen er at rense, pleje og beskytte huden mod affaldstofferne fra urin og afføring og derved forebygge en rød og irriteret babynumse.

Olívy ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

22. september 2022 | Sovevaner | 6 mdr.

Dagsrytme og putning

Kære Helen, Vores datter bliver 6 mdr i næste uge og hun er en meget glad...

Læs hele brevet og Helens svar


21. september 2022 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Flaske - 6 mdr.

Hej Helen. Vores søn er fyldt 6 måneder.. Og sover dårligt, derfor ville vi...

Læs hele brevet og Helens svar


21. september 2022 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvn - sover max 3.5 time af gangen

Hej Helen. Jeg har brug for hjælp og et råd.. Vores søn er lige fyldt 6...

Læs hele brevet og Helens svar


19. september 2022 | Sovevaner | 9 mdr.

Vågner hver time om natten - 9 mdr.

Hej Helen Jeg er efterhånden fuldstændig tyndslidt.. min datter på 9...

Læs hele brevet og Helens svar


29. august 2022 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Jern tilskud?

Hej Helen :-) Tusind tak for svar og gode inputs i tidligere...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ekstra væske baby

Børn, der får flaske, kan i visse perioder have behov for at få ekstra væske. Det kan være ved sygdom med feber, eller i særligt varme sommerperioder.

Nogle gange vil barnet vise behov for en ekstra flaske mælk, og det er helt fint. Børn der får flaske skal have lov til at selvregulere deres behov. Men andre gange vil det være fint at tilbyde væsken som vand. De første 4 mdr. skal vandet koges. Derefter kan barnet få vand fra hanen, med mindre man har privat vandboring.

Læs mere i Babylex

Ultralydsscanning - gravid

Ultralydsscanning giver os muligehed for at se ind i livmoderen til det lille barn. Ved at ultralydsscanne kan man således se, om barnet har det godt, man kan vurdere, om barnet vokser, som det skal, og man kan regne ud, om terminen er rigtig. Man vil også kunne se, om der er mere end et barn.

Når man ultralydsscanner, bevæger man et kegleformet eller rundt apparat rundt på den gravides mave. Der sendes nogle lydbølger gennem maven og på en skærm, vil man kunne se, hvordan...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce