Annonce

Annonce

Brev:

Vredes udbrud - 2 år, 1 mdr.


4. marts 2024

Kategori:
Alder:
2 år, 1 mdr.

Vredes udbrud - 2 år, 1 mdr.

Hej Helen.

Vores datter er nu 25 mdr og er en glad pige med et stort temperament og energifyldt. Hun har meget svært ved at sidde stille og farer rundt.

Hun er begyndt at blive voldsomt vred, hvis tingene ikke går som hun vil have.
Når vi ude at handle eller på vej hjem fra dagpleje. Hun løber bare væk fra mig, vil ikke holde i hånd, så jeg kan vise vej. Løber helt modsat, når jeg prøver at fortælle hvor vi skal hen. Hvis jeg så siger vi skal hen til bilen, sparker hun med arme og ben og skriger når jeg tager hende op.

Jeg ved snart ikke hvordan jeg skal forholde mig til det, for at kunne hjælpe hende. Jeg kan ikke engang have hende med nogen steder, for hun skriger og spræller med arme og ben hvis hun ikke får sin vilje eller får lov at gå selv (og hun løber bare væk, hvis hun skal gå selv). Hun river sine arme væk fra mig, hvis vi skal holde i hånden og vil slet ikke følge med hvis vi går.

Jeg synes det svært at få kontakt til hende, når hun bliver ...


Annonce

... så vred og skriger så meget over så små ting.

Det er også et stort problem, hver gang der skal skiftes ble eller tøj på. Gentagne gange hvor hun bare skriger og vrider sig rundt.

Selv om morgenen pt, når vi skal op, bare vi fjerner hendes dyne. Går hun i totalt baglås, skriger og vrider sig rundt. Vi må slet ikke røre hende.

Hun sover fint i løbet af dagen og sover næsten igennem hver nat.

Vores datter siger mange ord, men har endnu svært ved at sætte ordene sammen til at vi kan forstå hende. Vores dagplejemor siger hun er et barn fyldt med energi, med et stort temperament.

Pt er det hendes adfærd, som bekymre mig og ikke ved hvad jeg skal stille op når hun får sine vredesudbrud eller om det bare er alderen pt. Vi har prøvet både at være forstående, men også at sætte grænser for hvornår et nej, er et nej.

Hun er stadig ekstremt glad for sin sut, og vi har visse kampe med den også. Hun får nogen helt nedsmeltninger hvis hun ikke har den.

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

11. april 2024 | Udvikling | 2 år, 2 mdr.

Toårig dreng og sproglig støtte

Kære Helen, Tak for din sidste svar. Jeg har nogle spørgsmål igen angående...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2024 | Bedsteforældre | 2 år

Overnatte hos bedsteforældre

Kære Helen Ja - som overskriften lyder, så går mit spørgsmål på, hvor gamle...

Læs hele brevet og Helens svar


5. april 2024 | Udvikling | 2 år, 2 mdr.

Jeg har en dreng på to år

Kære Helen. Tak for din mail og tak for de rigtig gode råd sidste gang, hvor...

Læs hele brevet og Helens svar


2. april 2024 | Udvikling | 2 år, 2 mdr.

Basker med armene

Hej Helen Er nød til at udtrykke en bekymring, som er kommet på det sidste....

Læs hele brevet og Helens svar


25. marts 2024 | Opdragelse | 2 år, 2 mdr.

2 årig dreng - fortsættelse

Kære Helen, Tusind tak for dine besvarelse. Jeg er meget lettet. De ting...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Steriltvandspapler

Steriltvandspapler bruges som smertestillende til fødende kvinder. Det er små indsprøjtninger af helt rent vand, som man lægger ind under huden i lænden.

Det svier, når de lægges ind og der lægges i alt 4 små steriltvandspapler ind. Når de først er lagt, oplever de fleste at de har god smertelindring. Virkningen kommer af, at stikkene afleder smerteimpulser, som netop er høje i lænden, når man har veer.

Læs mere i Babylex

Bleudslæt

Bleudslæt ses som rødme på numsen. Det kan være små røde pletter, men det kan også være store røde skjolder på huden. Der kan gå hul og komme sår, hvis det er rigtig slemt.

Bleudslæt opstår ofte, hvis barnet har haft en ble på for længe, der har været for våd af tis eller afføring. Det er syren i urin og afføring, der så ødelægge barnets hud. Børn kan også blive røde i numsen i forbindelse med diarré, hvor man måske ikke når at opdage at barnet har noget i bleen og derfor ikke...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce