Annonce

Annonce

Brev:

Ønske om barn nr 2


21. april 2022

Kategori:
Alder:
2 år, 3 mdr.

Ønske om barn nr 2

Hej Helen,

Min mand og jeg har vores skønne dreng William, som er 2 år og 3 mdr. det tog os næsten 2 år at blive gravide og havde i den tid en abort i uge 9. Vi blev gravide naturligt.

Nu er sagen den at vi gerne snart ønsker, at gå igang med en lillebror/lillesøster.

Vi valgte efter jeg havde født, at jeg ikke skulle tage prævention, da jeg ville forsøge at “holde min krop ren” nu det tig så lang tid første gang. Det som bekymre og stresser mig allerede nu er, at min cyklus er ret lang. De sidste 4 mdr har den været på mellem 34-37 dage og normalt er det for mig omkring 31 dage. Min cyklus var også meget svingene da jeg stoppede på p-piller, men frygter allerede nu den stres jeg havde ved sidst vi ønskede et barn.

Det skal siges at jeg ...


Annonce

... stadig ammer William til natten og ofte 1 Max 2 gange om natten. Vi samsover og opdager kun kort at han spørger efter amningen, og vi sover gerne 11-13 timer hver nat, så det er ingen udfordring, men deadline for stop er personligt sat til d 1.7.22.

Har du nogle gode råd til om man med fordel kan gøre noget for at ens cyklus bliver mere normal og nemmere at regne ægløsning ud fra?
Kan det være amningen som spiller ind i forhold til min cyklus?

Sidebemærkning, så er jeg på ingen måde overvægtig (184 cm og 71 kg) jeg løber 2-3 gange om ugen og spiser sundt og varieret.

Sidst endte jeg til psykolog osv fordi det tog så hårdt på mig og ønsker ikke at ende der igen! Så håber du kan give mig et godt råd/fif.

På forhånd tak.

Venlig hilsen
Mor

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

8. juli 2022 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Skrig og slå

Kære Helen. Vi har fået en sund og raske dreng i starten af pandemien, han...

Læs hele brevet og Helens svar


2. juli 2022 | Sovevaner | 2 år

Putning af 2 årig er virkelig svært

Hej Helen, Jeg har længe gået og overvejet at skrive til dig og nu tænker...

Læs hele brevet og Helens svar


30. juni 2022 | Udvikling | 2 år, 2 mdr.

Kan udvikling gå tilbage?

Hej Helen Tak for dit fine svar på mit tidligere spørgsmål. Og virkelig...

Læs hele brevet og Helens svar


29. juni 2022 | Udvikling | 2 år, 2 mdr.

Reagerer ikke på sit navn og vil ikke lege med andre

Kære Helen Jeg har brugt din postkasse meget i hele min søns liv. Han er nu...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juni 2022 | Sovevaner | 2 år, 5 mdr.

Putning om natten.

Kære Helen. Jeg er desperat efter hjælp. Min datter Lærke er 2,5 år. Der...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Vegetar og veganer

Lever du vegetarisk og spiser du varieret, så vil du sædvanligvis få tilstrækkeligt med protein og andre næringsstoffer - også selvom du f.eks. ammer. Jo flere fødevarer du udelukker fra kosten, jo større er risikoen for fejlernæring, og hvis du f.eks. ikke spiser æg, mælkeprodukter og andre produkter fra dyr, kan det få betydning for dit barn.

Børn, der ernæres vegetarisk eller vegansk med ingen eller sparsom brug af mælkeprodukter og æg, skal ammes eller have...

Læs mere i Babylex

Fødsel

En graviditet varer normalt 40 uger, men naturen er ikke altid sådan, og nogle gange går fødslen igang før, andre gange senere. Føder du mellem uge 37+0 og 41+6 siger man, at du har født til tiden.

Mange kvinder oplever plukveer i graviditeten. Det er sammentræninger af musklerne i livmoderen, og det er måden, at livmoderen forbereder sig til fødslen på. I starten er disse sammetræninger uregelmæssige, men i takt med at fødslen nærmer sig, bliver sammentrækningerne mere...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce