Annonce

Annonce

Brev:

Plan til ammestop


27. januar 2022

Kategori:
Alder:
8 mdr.

Plan til ammestop

Hej Helen

Jeg starter i job igen om en måned. Min søn på snart 8 mdr korrigeret hænger stadig i brystet hele natten, med max to timers interval een gang ellers søger han bryst hver time og intet andet kan få ham videre i søvnen (bruger ikke sut og ikke glad for flaske). Far tager morgenmad med børnene så jeg får 1,5 times sammenhængende søvn een gang. Men da jeg derudover altid har haft svært ved at falde i søvn, og der ikke er mulighed for lur midt på dagen, så kan jeg ikke holde til det mere. Vil heller ikke.

Han får 6 måltider om dagen inkl aftengrød og vand eller mme i kop. Ammer typisk inden de 3 x put (to lure og til nat) og engang imellem afsluttes også et måltid med amning. Det er lidt op og ned, men nogle gange bliver der drukket ...


Annonce

... solidt igennem, andre gange bare en lille tår. Jeg har indtryk af, at han får rigtigt meget væske og måske for meget om natten. Har afføring hver dag, men det virker trægt (for lidt af gangen og for tørt))

Vi får ryddet det kommende børneværelse på søndag og kan rykke hans seng derind. Er dekor derudover vigtigt i den alder? (Jeg orker nemlig ikke gøre noget ved det). Vi oplever at han falder bedst i søvn, når der ikke er noget at kigge på. Han bliver sur på tingene når han vil sove.

Vi afprøvede at far overtog med vand på flaske for vist nok en måned/halvanden siden, hvor han vejede 8 kg, og det var helt umuligt. Vi overvejer igen en kold tyrker - måske mest i desperation for jeg kan vitterligt ikke mere.

Hvordan trapper jeg bedst muligt ud?

Læs Helens svar »Annoncer

Sponsorerede artikler

Leg – en vigtig del af dit barns udvikling

Lige fra fødslen er legen en vigtig del af barnets liv. Især de første år er vigtige for det lille barns udvikling. Det er hér barnets forskellige sanser, motoriske færdigheder samt sociale evner udvikles aller stærkest. Som forældre er det at lege med sit barn både berigende for dig, men i ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

1. juli 2022 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvn og rytme - 6 mdr. baby

Hej Helen, Jeg skal bede om lidt input til vores mindste søns døgnrytme....

Læs hele brevet og Helens svar


1. juli 2022 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Skemad til frustreret 6 mdr baby

Kære Helen, Så blev det min tur til at bede om et godt råd efter i flere år...

Læs hele brevet og Helens svar


26. juni 2022 | Sovevaner | 9 mdr.

Putning - kan nu rejse sig op

Hej Helen. Min datter har hele sit liv været jordens nemmeste barn at putte...

Læs hele brevet og Helens svar


24. juni 2022 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Ammestrejke vil ikke have flaske

Kære Helen. Jeg er i vildrede. Jeg har tidligere skrevet til dig angående...

Læs hele brevet og Helens svar


21. juni 2022 | Udstyr | 10 mdr.

Højstol med fodstøtte

Hej Helen Hvordan er det med højstole og fodstøtte? Vi har kørt...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Steriltvandspapler

Steriltvandspapler bruges som smertestillende til fødende kvinder. Det er små indsprøjtninger af helt rent vand, som man lægger ind under huden i lænden.

Det svier, når de lægges ind og der lægges i alt 4 små steriltvandspapler ind. Når de først er lagt, oplever de fleste at de har god smertelindring. Virkningen kommer af, at stikkene afleder smerteimpulser, som netop er høje i lænden, når man har veer.

Læs mere i Babylex

Barselsorlov

I har begge ret til at holde barselsorlov, når I skal have et barn. Der er mange muligheder for at dele, forlænge eller udskyde orlovsperioder. De økonomiske vilkår for orloven afhænger af jeres jobsituation.

Hovedreglen er, at kvinder har ret til fire ugers barselorlov før fødslen og 14 uger efter fødslen. Mænd har ret til to ugers orlov i løbet af de første 14 uger. Herefter har I 32 ugers forældreorlov hver, som I frit kan fordele mellem jer. Det er dog kun i 32 uger af jeres...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Endnu engang tak for dit søde, positive og lange svar. Jeg vender tilbage og fortæller om vores videre forløb.

En rigtig god jul til dig og din familie

Hilsen fra os


Annonce