Brev:
Ohh den frustration
Hej Helen..
Et stykke tid siden vi sidst har været på banen, men nu skal vi lige høre dig igen.. :)
Niklas trives rigitg fint, bortset fra en mængde sygdom de sidste par måneder hvor det har kørt i ring i familien..
Han er nået dertil hvor hans frustration over at vi ikke forstår ham med det samme, fører til ture med skrigeri og benspark på gulvet... han kan en del ord efterhånden, men derfra og så til at forstå at han lige idag ikke gider at spise med hans egen ske.. der er stadig lidt langt..
Vi har en del gange i løbet af en uge, hvor han uden ellers optakt..og uden at han har fået et nej..pludselig bliver helt hys og smider sig på gulvet... og når han først er hys er det ret svært at få ham til at indikere hvad det egentlig er han gerne vil..
Synes ikke vi har ...
... problemer med at rumme ham.. han må meget gerne blive sur over ting han ikke må...men der hvor vi lidt har et problem, er når han bliver så hidsig at han fx slår hovedet i gulvet.. eftersom det er et klinkegulv gør han det kun een gang, og man kan se lige inden han gør det, at han ved at han ikke skal gøre det med fuld kraft..og han bliver så selvfølgelig helt ulykkelig fordi det gør ondt...men det stopper ham ikke fra at gøre det igen en anden gang..
Skal så lige sige, at det langt fra er hver gang han bliver så hidsig, de fleste gange sparker han lidt rundt med benene, men det er altså ikke sjovt at se på..
Men hvad gør vi.. ? ..han skal jo ligesom ud med sin frustration, men det er lidt en skidt måde at gøre det på, eftersom det jo gør ondt på ham..
På forhånd tak
Rikke :o)
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet
Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
9. juni 2025 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Min mand har fået nyt job og skal arbejde på turnus (14 dage ude...
2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.
Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...
2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.
Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
Viden om børn:
Portionsstørrelse børn
Det er meget forskelligt, hvor meget det enkelte barn spiser. Nogle børn spiser meget, og andre børn spiser mindre. Der er også forskel på børns appetit, som kan svinge alt efter tidspunktet på dagen.
Børn skal have lov til at regulere deres behov for mad. Det lille barn skal have lov til at die ved brystet, når det viser behov, og børn der får flaske, skal på samme måde have lov til at selvregulere. Barnet må ikke presses til at tømme hele flasken - og omvendt - hvis barnet...
Udmalkning af modermælk
Når du ønsker at malke ud og gemme din mælk bør du følge nedenstående retningslinier:
1) Vask dine hænder
2) Malk lidt mælk ud og kasser dette (ca. en spiseskefuld). Den første mælk kan være inficeret med bakterier fra huden og brystvorten. Når barnet ammes er dette uden betydning, men når mælken skal gemmes, er det vigtigt at den er helt ren.
3) Malk ud i en rengjort (skoldet) plastik flaske - kan købes på apoteket og de kan bruges flere gange, hvor du rengør og...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.