Annonce

Annonce

Babynest


30. januar 2022

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller lignende, kan du lægge dit barn i en babynest. Barnet kan på den måde ligge trygt og godt i sin nest frem for på et tæppe på gulvet eller på sofaen, hvor barnet risikerer at trille ned. Og du kan stadig have dit barn i nærheden af dig.

En babynest kan ...


Annonce

... også medbringes, når I f.eks. besøger bedsteforældre eller andre - og på den måde kan det lille barn have noget genkendeligt og dermed trygt omkring sig. Omgivelserne virker derfor ikke helt så store og ukendte for barnet.

En babynest bør ikke bruges i din egen seng, da der er risiko for, at barnet bliver overophedet. En babynest bør heller ikke bruges sammen med en dyne, da barnet kan få det for varmt. Derfor kan det ikke anbefales, at du bruger babynesten i tremmesengen om natten, hvor dit barn også vil være puttet med en dyne.

Hvis du vælger en babynest til dit barn, så gå efter en model, som har faste sider og fast bund, da Sundhedsstyrelsen anbefaler, at små børn sover på en relativt fast madras for at forebygge vuggedød.Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce