Annonce

Annonce

Babynest


30. januar 2022

En babynest er oprindeligt en svensk opfindelse, som efterhånden har spredt sig over hele verden. Også i Danmark er det meget populært at bruge en nest til sit barn.

En babynest kaldes også en babyrede, og den bruges til at lægge dit barn i, når du gerne vil have, at dit barn skal føle sig omsluttet og holdt, og du ikke selv kan have dit barn i armene. Det vil sige, at hver gang du lægger dit barn fra dig, fordi du f.eks. skal ordne vasketøj, lave mad, tale i telefon eller lignende, kan du lægge dit barn i en babynest. Barnet kan på den måde ligge trygt og godt i sin nest frem for på et tæppe på gulvet eller på sofaen, hvor barnet risikerer at trille ned. Og du kan stadig have dit barn i nærheden af dig.

En babynest kan ...


Annonce

... også medbringes, når I f.eks. besøger bedsteforældre eller andre - og på den måde kan det lille barn have noget genkendeligt og dermed trygt omkring sig. Omgivelserne virker derfor ikke helt så store og ukendte for barnet.

En babynest bør ikke bruges i din egen seng, da der er risiko for, at barnet bliver overophedet. En babynest bør heller ikke bruges sammen med en dyne, da barnet kan få det for varmt. Derfor kan det ikke anbefales, at du bruger babynesten i tremmesengen om natten, hvor dit barn også vil være puttet med en dyne.

Hvis du vælger en babynest til dit barn, så gå efter en model, som har faste sider og fast bund, da Sundhedsstyrelsen anbefaler, at små børn sover på en relativt fast madras for at forebygge vuggedød.Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så lykkedes det! Efter så mange måneder, er Johan faldet i søvn i sin barnevogn, op til flere gange.

Jeg har idag vækket ham en halv time før han plejer at vågne, og nu har han sovet 45 min. formiddag (barnevogn), og ligger nu pt. og sover middagslur (indtil nu en time). Så jeg kan slet ikke få armene ned:)

Vi ser om vi kan hoppe på togene i tide, tak for hjælpen:)

Venlig hilsen
Kathrine, mor til Johan på 6 måneder


Annonce