Brev:
Pasning hos bedsteforældre
Kære Helen
Jeg skriver igen til dig, men denne gang ikke om søvnproblemer ;o). Jeg er nemlig lidt frustreret i forhold til pasning af min snart 10 mdr. gamle dreng.
Når han bliver passet (i gennemsnit hver 14.dag og nogle gange med overnatning) er det altid hos enten farmor og farfar eller hos morfar og kæreste. Min søn er meget glad for dem alle 4 og udover pasning ser han dem ca. en gang om ugen. Så vi har heldigvis et meget tæt forhold til dem, som jeg sætter meget stor pris på.
Dog opstår mit problem når vi skal hente ham hos farmor og farfar. Når jeg tager ham op og vil give ham et knus bliver han sur og vil kun være hos farmor. Andre gange bliver han virkelig ked af det, græder hjerteskærende og kaster sig frem for at farmor skal tage ham. Det gør mig enormt ked af det og det er så frustrerende at føle sig så afvist af sit barn. Jeg kommer hurtigt til at føle at jeg har ...
... svigtet ham eller at jeg ikke gør det godt nok.
Det er jo hurtigt overstået og når vi kommer hjem er han jo igen den kærlige glade dreng over for mig, men det nager mig nu alligevel. Når det er min kæreste der tager ham op reagerer han slet ikke så voldsomt, hvilket min kæreste jo synes er lidt mærkeligt. Sikke følelser sådan en lille størrelse kan få op i een ;o).
Jeg vil lige nævne at han startede i vuggestue da han var 8 mdr. gammel og at han ikke reagerer sådan når det er morfar der har passet. Derudover sover han altid nærmest igennem fra kl. 20-06 når han sover hos bedsteforældrene, kun med en enkelt nat måltid og hjemme hos os har han det sidste lange stykke tid vågnet op til flere gange om natten og været ked af det.
Jeg vil nok bare gerne høre om det er en normal reaktion eller det er tegn på at han bliver passet for meget, eller noget andet??
Mange hilsener fra Camilla
Annoncer
Sponsorerede artikler
Pas godt på babynumsen i sommervarmen
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.
For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
7. juli 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen. Vi har haft - og har fortsat store udfordringer med vores...
2. juli 2025 | Diverse | 7 mdr.
Hej Helen Her kommer så spørgsmål nummer 2: Hvordan er det med...
2. juli 2025 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Hej Helen Tak for din brevkasse :) Jeg har to spørgsmål i dag, men sender...
16. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Hej Helen, Min søde datter er startet i dagpleje her d 1 maj. Indkøringen er...
14. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Svær søvnmangel pga mange opvågninger
Kære Helen Min datter er netop blevet 10 måneder og jeg skriver til dig for...
Viden om børn:
Suttebehov
Alle nyfødte fødes med en sutterefleks, der både giver dem tryghed og mad og dermed er en livsnødvendig refleks.
Et meget fortidlig født barn kan godt mangle sutterefleks, men det vil ofte være en af de første reflekser man ser hos barnet.
Nogle børn har et stort suttebehov og her kan sundhedsplejersken anbafale at man giver barnet en sut. Andre børn bruger deres sutterefleks ved brystet og foretrækker dette fremfor en "narresut". I princippet skal det lille barn...
Sut
Før i tiden var det almindeligt, at børn fik en sut med det samme, når de blev født. I dag mener man, at det er hensigtsmæssigt at man venter med at give barnet en sut, til amningen er etableret.
Hvis barnet får en sut for hurtigt, så kan det gå ud over barnets lyst til at die ved brystet. Dertil kommer at sutteteknikken er forskellig alt efter om barnet dier på brystet eller sutter på en sut.
Du kan møde mange forskellige holdninger til det at bruge sut og det er vigtigt...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.