Brev:
Søvn og feber
Hej Helen
Emil har nu været syg i 2 uger og derfor synes vi han har haft behov for at sove sammen med os i vores seng. Men vi har nu besluttet at han skal tilbage i sin egen seng igen. Vi puttede ham i sin egen seng her til aften, men han blev rigtig tosset og efter en halv time tog vi ham op, her havde vi prøvet bare at sidde hos ham, synge for ham, nusse ham osv. Så han kom ind i vores seng hvor han faldt i søvn sammen med mig.
Det hjælper bare overhovedet ikke at vi sidder hos ham, det er ligesom om han så bliver endnu mere vred. Hvis vi tager ham op og for ham til at falde til ro bliver det også bare endnu værre, når vi så ligger ham ned i sengen igen. Er det ok at putte ham og kysse godnat og så gå ud fra hans værelse. Hvorefter han selvfølgelig græder, fordi han hellere vil være i vores seng sammen ...
... med mig, og så gå ind til ham hver 2-3 min så han ved at vi er der. Er det ok at gøre sådan indtil han falder i søvn?
Jeg tror nemlig ikke der er andre udveje på vores aftenputteri. Så vil han vel i løbet at 1-2 uger finde ud af at han altså SKAL sove i sin egen seng ik? Han er 9 måneder nu og var god til at sove i sin egen seng inden han blev syg, så det kan han vel også blive igen.
Vi håber i hvert fald at det kan lykkes, da far i den senere tid har måttet sove på sofaen!!
Lige et ekstra spørgsmål: Hvor høj er temperaturen før man kalder det feber? Og hvor lav må den være? Emil har de sidste par dage haft meget lav temperatur om morgenen mellem 36,4-36-9. Og om aftenen op til 38,4 er det så stadig feber? Har nemlig hørt at temperaturen stiger om aftenen?
Det var alt for nu.
Med venlig hilsen
Marie
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
7. juli 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen. Vi har haft - og har fortsat store udfordringer med vores...
2. juli 2025 | Diverse | 7 mdr.
Hej Helen Her kommer så spørgsmål nummer 2: Hvordan er det med...
2. juli 2025 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Hej Helen Tak for din brevkasse :) Jeg har to spørgsmål i dag, men sender...
16. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Hej Helen, Min søde datter er startet i dagpleje her d 1 maj. Indkøringen er...
14. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Svær søvnmangel pga mange opvågninger
Kære Helen Min datter er netop blevet 10 måneder og jeg skriver til dig for...
Viden om børn:
Prævention - efter fødsel
Man kan godt blive gravid kort tid efter en fødsel - også selv om man ammer. Har I lyst til at genoptage jeres sexliv, er det derfor en god idé at finde en brugbar præventionsform.
Så længe du ammer, bør du ikke tage p-piller eller mini-piller, fordi østrogen nedsætter mælkeproduktionen, og fordi man endnu ikke kender langtidsvirkningerne, når medicinen går i modermælken.
I stedet kan det være en god idé at bruge kondom, også fordi det beskytter dig mod infektion....
Fødsel
En graviditet varer normalt 40 uger, men naturen er ikke altid sådan, og nogle gange går fødslen igang før, andre gange senere. Føder du mellem uge 37+0 og 41+6 siger man, at du har født til tiden.
Mange kvinder oplever plukveer i graviditeten. Det er sammentræninger af musklerne i livmoderen, og det er måden, at livmoderen forbereder sig til fødslen på. I starten er disse sammetræninger uregelmæssige, men i takt med at fødslen nærmer sig, bliver sammentrækningerne mere...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.