Brev:
Søvnbehov, river og bider
Hej Helen.
Nu skriver jeg lige igen angående vores datters søvn.
På mandag skal hun langt om længe have dræn igen (da det ene var faldet ud kort efter det blev lagt første gang). Derfor har hun tit haft opvågninger om natten igen osv. Den seneste tid har hun så sovet hele natten men kan ikke sove mere end 9 timer (MAKS) i træk. Så når vi ligger hende kl 20 vågner hun allerede kl 05, og hun får kun én lur fra ca 11 og så alt fra 1,5-3 timer. Så hun er lidt i søvn underskud hele tiden. Den ene dag ville hun først sove kl 21, og så vågnede hun kl 06. Så det er aldrig mere end de 9 timer.
Jeg tænker umiddelbart at det slet ikke er nok for hende om natten?? Hun har lige blevet 18 mdr. Hun går som sagt stadig ikke selv, da hun har alle sine udfordringer. Og går til træning én gang om ugen da hun også er meget hybermobil. Jeg tænker om hun måske kan få et større søvnbehov om natten når hun først render rundt selv og måske brænder mere krudt af eller?? Det er så træls af hun str SÅ tidligt op. Og som regel er hun ikke klar til at blive ...
... lagt kl 19, men hvis hun så gør, så vågner hun bare kl. 04 .. :-(
En helt anden ting er at vi pt har et stort problem med at hun river / niver i ens hud, hår og ansigt konstant. Hun forstår det ikke helt, og bliver bare "mere vild" når vi siger NEJ til hende og holder hendes hånd. Hun gjorde det for et par måneder siden "af glæde" som om det var et kærtegn, men at hun ikke forstod det gør ondt. Så stoppede det, og nu er det kommet meget tilbage. Lige så snart hun kommer op til en person så niver hun ud efter huden ansigtet eller andre ting. Ved ikke helt hvordan vi skal vænne hende af med det. Vi prøver hele tiden at lære hende at ae, og det kan hun også. Men hun ligger ikke rigtig mærke til hun gør det. Og bliver bare sur når vi stopper hende. Det samme gælder lidt bide, så uden hun tænker over det så bider hun i ens arm eller lår osv. Hun er ellers en meget glad, sød pige der virkelig charmere. Men lige denne side gør os vildt irriteret, da hun ikke forstår et nej der..
SÅ hvad er mon det rigtige at gøre her??? :)
Med venlig hilsen
K
Annoncer
Sponsorerede artikler
Pas godt på babynumsen i sommervarmen
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.
For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
9. juni 2025 | Opdragelse | 16 mdr.
Kære Helen Min mand har fået nyt job og skal arbejde på turnus (14 dage ude...
23. maj 2025 | Sovevaner | 15 mdr.
Problemer med rytme og dagslure
Kære Helen Vores søn på snart 16 mdr er landet i en meget dårlig søvnrytme....
2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.
Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...
20. marts 2025 | Sovevaner | 15 mdr.
Hej Helen Mange tak for en virkelig god brevkasse. Den har været helt...
24. februar 2025 | Sovevaner | 15 mdr.
Tvillingedrenge sover meget uroligt og vågner konstant
Hej Helen Tusind tak for din gode brevkasse - den har hjulpet os mange...
Viden om børn:
Erstatning - modermælk
Hvis du ikke ammer dit barn, eller hvis du ønsker at supplere din amning med mælk, så er det meget vigtigt, at du giver dit barn modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk at drikke, før det er 12 måneder gammel.
Modermælkserstatning kan gives fra fødslen. Det er af høj kvalitet, der er store krav til produceringen og sammensætningen af modermælkserstatning, og børn der får modermælkserstatning vokser og trives rigtig godt. Modermælkserstatning forhandles som...
Jordemoder
En jordemoder er uddannet til at hjælpe gravide, fødende og nye familier. Når du bliver gravid, så skal du i første omgang kontakte din læge. Lægen vil herefter automatisk sørge for at give besked til dit fødested, og dermed en jordemoder, som så vil indkalde dig til undersøgelse.
Som gravid er du, så vidt det er muligt, tilknyttet een jordemoder i hele graviditetsforløbet. Du (og din partner) vil blive kaldt til samtale og undersøgelser løbende gennem hele graviditeten, og I...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.