Brev:
Afhængig af flasken
Kære Helen,
Mig igen igen, igen.
Vi river håret ud på os selv, vi har en datter der bare snakker og snakker og er SÅ aktivt og glad, men vi sover bare IKKE!
Søvn har altid været op ad bakke, og altid lidt mindre end gennemsnittet, det har nu bare været sådan. Hun er flaske og ørebarn og har aldrig brugt sut.
Det er flere mdr. Siden mælken ophørte, men vi kan ikke slippe af med flasken, hun skriger på vaaand, og vi har i mange uger forsøgt med kop både med og uden tut ved sengetid.
Hun sover på eget værelse og har gjort det siden 6 mdr.
Hun vågner som minimum 2-3 gange om natten, og nogen nætter tager det flere timer før hun sover igen. At tage hende til os hjælper heller ikke, det vil hun slet ikke.
Hun står op ( efter ...
... vintertid ) 05.30 - 06
Morgenmad 06.30/07
Varm mad 10.30
Sover 11.30 til 12.30/13.00
Madpakke 14.00
Snack hjemme 16.30/17.00
Aftensmad 17.45/18.00
Grød 19.30 og direkte i seng
20.00 sover
Sådan har vi kørt meget meget længe, men den flaske tager livet af os. Det er 100% tryghed og ikke indholdet af flasken. Når hun får den gisper hun nærmest efter den. Hun har 2 tøjdyr hun er meget tæt med. Tit peger hun ud af værelset og vil ned i stuen,
Vi ved simpelthen ikke hvad vores næste move skal være?! Det kan tælles på én hånd, hvor mange nætter hun har sovet igennem siden hun blev født, og i det store hele har vi sq vænnet os til at skulle ind til hende, men at være oppe flere timer og tage lange kampe er ved at være drøn hårdt.
Hilsen Julie
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
4. februar 2025 | Kost og ernæring | 19 mdr.
Hej Helen Så er jeg tilbage igen med min evigt tænkende mor hjerne. ...
Viden om børn:
Sprog
Allerede når det lille barn ligger i dine arme for første gang og du snakker med det, dannes grundlaget for at lære at tale. Babyen nyder at lytte til din stemme, som den også kender fra livet inde i maven, og den forbinder det med noget rart, at du taler. Det giver tryghed, nærhed og kontakt.
At synge eller spille musik virker også sprogligt stimulerende på barnet. Efterhånden som barnet bliver ældre så fortæl det, hvad du gør, - skifter bleen, vasker maven, vasker armene,...
Downs syndrom
Downs syndrom er også det man kalder trisomi 21 eller mongolisme.
Alle gravide tilbydes i dag en undersøgelse af risikoen for Downs syndrom hos fostret. Kvinder kan på baggrund at denne undersøgelse vælge om de vil have en abort. Det betyder at antallet af børn født med downs syndrom er faldet meget de sidste år.
Børn med Downs Syndrom er ligeså forskellige, som alle andre børn er det og derfor er nogle mere påvirkede af deres kromosomfejl end andre. Som forældre...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.