Brev:
Sove i egen seng på eget værelse!
Hej Helen,
Vores søn på et år vil ikke rigtig sove i sit tremmerseng længere. Han sover sammen med os og da han vender og drejer sig meget vågner jeg, det er rigtig svært for mig at falde i søvn bagefter.
Vi putter ham samme tid hver aften ca. 19.30. Måden vi gør det på er at giv ham flaske i vores seng så flyt ham over til tremmesengen. Han sover ikke efter flasken med bliver ved med at kaste sig rundt i vores seng. Så får han lov til at se 3 sange på min mobil, hvor jeg synger med og så falder han lidt til ro og sover typisk efter 15-20 min. Vi flytter ham til tremmersengen. Han vågner altid på et tidspunkt og græder indtil han kommer i vores seng. Han får en flaske og så sover ham men vender og drejer sig på alle mulige måder og vækker os. Til Middag sover han ca. Kl.9 til 10 og eftermiddagen fra 13.30 til 15.00. ...
...
Han starter i vuggestuen d. 4 maj hvor han også skal til 1 års undersøgelse. Grunden til han får det lidt senere er fordi han blev opereret for et par dage siden og måtte ikke stikes inden. (Han skulle have sit testikel ned i pungen)
Ellers føler jeg ikke han er særlig afhængig af mig. Da han blev opereret vil han helst sin far :( Og når jeg går på arbejder bliver han ikke ked af det (bliver passet af bedste forældre inden vs start) så tror ikke det tryghed han mangler. Jeg er selvfølgeligt ked af han ikke rigtig gider mig for tiden, men håber bare det er en fase han er igennem.
Alt det info giver jeg dig så du kan vejlede os i hvornår det bedste tidspunkt det kan være at flytte ham på eget værelse og hvordan vi får ham til at sove igennem i egen seng.
Tak for en god og nyttig brevkasse :)
Mor til en skøn dreng :)
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet
Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
7. juli 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Kære Helen. Vi har haft - og har fortsat store udfordringer med vores...
18. juni 2025 | Opdragelse | 13 mdr.
Vil ikke spise (selv), sidde i højstol eller i bad
Kære Helen, Vi har lidt forskellige udfordringer som vi har forsøgt at...
21. maj 2025 | Sovevaner | 13 mdr.
Kære Helen Vores lille dreng er nu blevet 13 måneder og vågner kun 0-2 gange...
16. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Hej Helen, Min søde datter er startet i dagpleje her d 1 maj. Indkøringen er...
14. maj 2025 | Sovevaner | 10 mdr.
Svær søvnmangel pga mange opvågninger
Kære Helen Min datter er netop blevet 10 måneder og jeg skriver til dig for...
Viden om børn:
Donorhjælp
Hvis man ikke kan blive gravid på almindeligvis, så kan man benytte sig af en donor. Og i Danmark er der to muligheder:
1. Donor med sæd:
Kvinder der ikke har nogen mandling partner eller hvor den mandlige partners sædkvalitet ikke kan anvendes til befrugtning, har mulighed for at blive gravide med en sæddoner.
Sæddonation kan både være anonym og åben. På lægeklinikker vil den normalt være anonym, hvor man kan få åbne donorer på jordemoderklinikker.
Vælling
Vælling er en tilskudsblanding, og det minder i sammensætning om en tynd grød. Tilskudsblading adskiller sig fra modermælkserstatning ved at have et højere indhold af protein og visse mineraler. I følge sundhedsstyrelsen er der ikke grund til at give barnet tilskudsblanding fremfor modermælkserstatning. Og børn der bliver ammet har heller ikke ernæringsmæssigt brug for at få vælling.
Vælling kan tidligst gives til barnet fra 6 mdr.´s alderen, og det anbefales, at man ikke giver...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.