Annonce

Annonce

Brev:

Børnehavevalget


9. september 2014

Kategori:
Alder:
23 mdr.

Børnehavevalget

Kære Helen.

Også ved dette spørgsmål, skal du have ros og anerkendelse for dine brugbare og gode svar på mine og andres spørgsmål. Jeg læser din brevkasse og nyhedsbreve med stor glæde.

Denne gang skriver jeg til dig ang. vores søns daginstitution. Han har for ganske nyligt måtte skifte institution, da hans gamle vuggestue måtte lukke. Det var vi rigtig kede af, da vi var meget glade for hans lille institution. Nu er han sammen med de andre børn fra hans stue og gamle vuggestue flyttet til en større integreret institution i nærheden, som er organiseret sammen med den gamle vuggestue.
Som udgangspunkt er det fine forhold med større legeplads og indendørsrum med mulighed for fysisk udfoldelse samt en række gode rum til læsning, kreativ leg m.m. Personalet er vi også bekendt med fra tidligere, og vi er glade for og trygge ved dem.

Der er dog et men - for vi er som forældre ikke trygge ved ledelsen i den nye institution grundet den måde, lukningen af hans gamle vuggestue foregik på. Vi har været i dialog med dem om det sammen med nogle andre ...


Annonce

... forældre og naturligvis er det hele fortsat nyt, men det skaber tvivl for os, om vores søn skal fortsætte i børnehave samme sted, når den tid kommer.

Vi prioriterer hans trivsel højt og vil naturligvis gerne, at han kan fortsætte med at have gode relationer til de børn, han allerede kender. Samtidig kender vi ham som et nysgerrigt barn, der også er god til nye mennesker - og er derfor ikke bekymrede for, at han ikke ville kunne danne nye venskaber i en evt. ny institution.
Der er naturligvis mange muligheder ift. børnehaver - og han har klart brug for et sted med plads til fysisk udfoldelse og samtidig mulighed for at dyrke fordybelse, sprog, kreativ leg m.m.

Kort og godt: man ved, hvad man har - men ikke hvad man får, når det kommer til daginstitutioner. Samtidig sidder vi med en følelse af, at han ville kunne få plads et bedre sted, hvor vi også har tillid til stedet. Og omvendt, er det groft sagt et spørgsmål om, at vi må bide vores manglende tillid i os - hvordan skaber man tilliden til ledelsen igen?

Mange hilsner
fra forældrene.

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Pas godt på babynumsen i sommervarmen

Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.

For at bevare en normal og sund hud i bleområdet, er det vigtigt at tænke daglig forebyggelse ved bleskift. ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

2. maj 2025 | Sovevaner | 21 mdr.

Lang putning - 21 måneder

Kære Helen, Vi håber, du kan hjælpe os med at skabe en kortere og endnu...

Læs hele brevet og Helens svar


2. maj 2025 | Udstyr | 22 mdr.

Natlampe

Kære Helen Som du ved, så har vi store udfordringer med storesøsters (22mdr)...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...

Læs hele brevet og Helens svar


10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.

Reaktion på at være blevet storesøster

Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.

Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr

Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Termin

Termin er betegnelsen for, hvornår man forventer at føde, når man er gravid.

Terminen fastsættes normalt til 40 uger efter man er blevet gravid. Termintidspunktet er således sluttidspunktet for graviditeten.

Man beregner normalt terminen efter første dag i den sidste menstruation.

Terminen bruges også til at vurdere, hvor langt du er henne i din graviditet. I løbet af graviditeten tæller man uger, således at man f.eks. siger at kvinder er 34+6 uger...

Læs mere i Babylex

Svangerskabsforgiftning

Svangerskabsforgiftning kaldes også for Preeklampsi og eklampsi. Man ved ikke præcist, hvorfor svangerskabsforgiftning opstår.

Sygdommen medfører at væskemængden i kroppen forøges, at der udskilles protein med urinen og at blodtrykket stiger. Det kan være lette symptomer, som opdages ved en rutinekontrol hos egen læge eller ved jordemoder, men der kan også være svære tilfælde, hvor kvinden oplever hovedpine, flimren for øjnene, overfølsomhed for lys, kvalme, opkastninger og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst: Endnu en gang bøjer vi os i støvet for dig og din fantastiske rådgivning! Du skrev, at vi nok hellere måtte se at få den der natflaske sendt på pension - trods vores ængstelse ved at røre ved barnets vaner. Det tog.... 3 minutter, og hvis vores dreng kunne tale, ville han sige: "Tusind tak, Helen, fordi du fik far og mor til at smide den der elendige flaske ud, for det er meget hyggeligere at sidde på skødet og fedte med en banan og få en nat-historie". Bagefter lægger han sig ned og sover fuldstændigt som vanligt. Det er jo top!!!

Mor til Jens på 13 måneder


Annonce