Annonce

Annonce

Brev:

Start i dagpleje og putning


11. december 2013

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Start i dagpleje og putning

Hej Helen.

Om 1 1/2 måned skal min søn starte i dagpleje. Kan slet ikke forstå at tiden er gået så hurtigt, men det kommer vi jo ikke udenom. Jeg har en måned til indkøring og mit spørgsmål er mht. putning.

Som det er nu herhjemme, så får han en flaske inden han puttes til formiddag og lige sådan til middag. Han falder i søvn hos mig mens han spiser, eller lige efter hvor han har fået sutten. Han bliver altså puttet sovende ud i barnevognen, (dog registrerer han nogle gange at han bliver lagt) så han har aldrig prøvet at falde i søvn i vognen selv. Jo, når vi er ude at trille, men ikke i en vogn der bare står. Det fungerer jo fint med at falde i søvn mens jeg sidder med ham (i hvert fald endnu) men skal jeg måske "øve" med ham inden han starter i dagpleje. Jeg frygter jo virkelig, at han bare bliver lagt i vognen og skal ...


Annonce

... græde sig selv i søvn :( Ved at han snart skal af med flasken inden formiddagslur, så måske det kommer af sig selv, men jeg vil gerne høre dine tanker om det.

En anden lille ting er, at han er blevet meget "mor-glad/syg" og hvordan håndterer jeg det bedst. Hvis jeg er alene med ham, så brokker han sig hurtigt hvis jeg forlader rummet og han ligger på gulvet med sit legetøj, men hvis han er alene sammen med sin far, så "mangler han mig ikke". Et eks. Far sidder med ham på skødet i stuen. Jeg er ved at ordne køkkenet efter aftensmaden og der er ikke noget. De hygger og ser lidt fjernsyn (far ser fjernsyn), men da jeg så kommer ind i stuen efter et eller andet og Valdemar ser mig, kigger han selvfølgelig efter mig og da jeg så går igen, bliver han meget ked af det. Hvordan hjælper jeg bedst min lille smølf?

Venlig hilsen
Lene.

Læs Helens svar »



Annoncer

Sponsorerede artikler

Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?

Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...

Læs mere her



Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

7. maj 2025 | Udvikling | 9 mdr.

Har vi sprunget seperationsangsten over?

Kære Helen. Kort efter fødslen blev vores datter lagt hos far for at få...

Læs hele brevet og Helens svar


9. april 2025 | Sovevaner | 9 mdr.

Mælk flere gange hver nat

Hej Helen. Tak for et godt forum med mange gode input. Vi har en datter,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. april 2025 | Sovevaner | 8 mdr.

Opvågninger om natten - 8.5 måned

Kære Helen. Vores datter er 8.5 måned og er i 5 måneders tid vågnet hver...

Læs hele brevet og Helens svar


18. marts 2025 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Uro ved måltider

Kære Helen. Mange tak for dit fine svar angående vores søns søvn. Rom blev...

Læs hele brevet og Helens svar


16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.

Bider under amning - 6 mdr.

Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Menstruation - efter fødsel

Det er meget forskelligt, hvornår menstruationen begynder igen efter en fødsel. Hos nogle kvinder kommer menstruationen allerede efter ca. 8 uger, men det er også helt normalt, at menstruationen først kommer et år efter, at du har født.

Hvis du ammer, vil det ofte udskyde din menstruation, så menstruationen først vender tilbage, når du begynder at trappe ned i antallet af amninger eller helt er stoppet. Men menstruationen kan vende tilbage på forskelligt tidspunkt, uanset om du...

Læs mere i Babylex

Boel-prøve

Boel-prøven blev indført i Danmark tilbage i 1970´erne og var en fast del af sundhedsplejerskernes arbejde. Sådan er det ikke mere, - nogle kommuner laver stadig boel-prøver på børnene, andre kommuner har anskaffet dette. Denne ændring kom samtidig med at man begyndte at hørescreene alle børn ved fødslen.

Boel-prøven er en screeningsmetode, hvor man ser på hele barnet. Man ser på barnets evne til at have kontakt, til at styre sin motorik, til at vælge fokus og man observerer...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tusind tak for en super god side, med masser af gode og virkeligt kompetente svar, som jeg har brugt flittigt

Josefines mor


Annonce