Brev:
Baby skriger og er vred part. 2
Hej Helen
Tak for dit svar.
Jeg kan godt se det du siger med at han skal have nærvær og mærke os. Det synes jeg også at vi gør - jeg har ham meget på armen og bruger meget tid på at aktivere og stimulere ham i hans vågne timer.
Når han græder voldsomt i barnevogene ved opvågning fra lur tager jeg ham selvfølgelig op og luller ham til ro, går med ham og nynner eller taler roligt til ham. Jeg synes det er blevet lidt bedre når jeg tænker tilbage, så måske han er ved at vokse fra det.
Jeg kan se at jeg skal bruge flasken noget mere ved putte ritualerne i dagtimerne - det vil jeg prøve.
Han vil ofte IKKE have sin natflaske som han får tilbudt hver aften, når vi putter på værelset. Jeg sidder med ham, så han kan mærke mine hænder, når han ligge i sengen og han holder om ...
... dem. Er det du foreslår at jeg skal lulle ham i søvn i mine arme med flasken til han næsten sover og så ligge ham i sin seng? Det gjorde vi da han var helt spæd og vi svøbte ham i dynen, men da han blev ældre fik han det ALT for varmt og jeg er bange for at svøbe ham igen, men måske vi skal prøve det.
Du får lige putteritualet igen:
kl ca 19 nattøj, ind på værelset hvor lyset bliver dæmpet, nat flaske tilbydes, synges og lulles og bliver lagt. På gode dage er han roligt og klynker kun lidt når han skal soves, men som sagt de fleste dage græder han og skriger hidsigt - han bliver som regel rolig, når han må holde om mine eller fars hænder og der bliver nynnet og talt roligt til ham til han sover. Jeg kommer til dit foredrag i Måløv og får flere tips.
Med venlig hilsen
T
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gråd går lige i hjertet – og helt ind i nervesystemet
Alle forældre kender det. Den hjerteskærende babygråd, der ikke bare larmer i ørene, men også føles fysisk i hele kroppen. Gråd er babyers eneste måde at kommunikere på, og et par timers gråd om dagen er helt normalt. Men det gør det ikke nemmere at stå i. Især ikke, når man har prøvet alt – ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
2. juli 2025 | Diverse | 7 mdr.
Hej Helen Her kommer så spørgsmål nummer 2: Hvordan er det med...
2. juli 2025 | Kost og ernæring | 7 mdr.
Hej Helen Tak for din brevkasse :) Jeg har to spørgsmål i dag, men sender...
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
12. marts 2025 | Sovevaner | 5 mdr.
Kære Helen Min søn er 5 måneder, og han er de sidste 1.5-2 måneder begyndt...
Viden om børn:
Natamning
Mælkeproduktionen sker også om natten, og i den første tid efter fødslen er det en rigtig god idé at amme om natten. Faktisk er natamning med til at holde din mælkeproduktion igang, fordi du om natten producerer mere af det mælkestimulerende hormon.
De fleste børn vil i de første måneder have behov for amning om natten, og det er først efter 6 mdr.s alderen, at de fleste børn ernæringsmæssigt ikke længere behøver mælk midt nat. I 6 mdr.s alderen vil barnet kunne spise skemad om...
Tvillinger og trillinger
Du er berettiget til børnetilskud, hvis du føder tvillinger og trillinger. Du får også automatisk udbetalt børnetilskud, hvis du har adopteret flerlinger. Du kan få børnetilskud til og med det kvartal, hvor dine børn fylder 7 år.
Tal også med din sundhedsplejerske om muligheden for at komme med i en gruppe for mødre/fædre med flerlinger. Det kan være rigtig rart at møde ligestillede, drøfte de forskellige glæder og udfordringer, som børn giver, og rigtig mange har også stor glæde...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.