Brev:
Vil ikke sove, tager bleen af
Hej Helen!
Vi er en familie på 5. Vores den mindste er 2 år og 1 mdr. Hun er en dejlig pige, altid glad og aktiv.
Der har aldrig været problemer med vores lille guldklump, men for et par måneder siden begyndte vores skat at lave ballade, når hun skulle i seng. I starten var det bare lidt skrigen i et par minutter, ikke noget usædvanligt, og så sov hun.
En aften var hun rigtig stædig og græd meget, vi gik ind og kiggede til hende løbende, men det blev ikke bedre. Til sidst resulterede det i at hun tog bleen af og så tissede i sengen. Vi tog hende op og skiftede sengetøj og gjorde hende ren.
I den næste tid blev det en vane for hende, og vi gik jo altid ind i værelset, da vi vidste at hun nok ville ...
... tisse igen, det har dog udartet sig til at hun prutter i bleen og så tager bleen af og smørrer prut rundt i sengen og på sig selv.
Vi tager hende op, gør sengen ren og bader hende, men 10 minutter senere kan hun kalde igen fordi hun har tisset og så starter det hele forfra.
Vi er total fortvivlet, da vi har prøvet mange ting såsom; ligge sammen med hende indtil hun sover (det ender altid med at hun holder sig vågen indtil jeg falder i søvn). Vi er gået ind til hende hver gang hun kalder, så ulykken ikke sker (men det er hvert 3 minut fra kl. 19.15-21.30).
Vi er ved at være godt slidt! Har du nogen gode råd. Jeg har ikke mødt nogen endnu, som har været udsat for noget lignende.
Med venlig hilsen
Anja
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
13. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Håndtering af selvstændighedsalder og aftenputninger
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om vores datter på 22 måneder, som i...
10. april 2025 | Opdragelse | 22 mdr.
Reaktion på at være blevet storesøster
Kære Helen Jeg skriver til dig igen om min datter på 22mdr som er blevet...
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Opfølgning på opvågninger om natten - 22mdr
Kære Helen Tak for dit svar vedr. mit brev om min datters opvågninger....
4. april 2025 | Sovevaner | 22 mdr.
Kære Helen Jeg skriver til dig om min datter på 22mdr. Hun er generelt en...
17. december 2024 | Sovevaner | 23 mdr.
Vil kun sove med mor, og har derfor svært ved at sove i vuggestuen
Hej Helen. Længe har jeg tænkt på at skrive ind. Vores dreng på lige knap 2...
Viden om børn:
Psykisk udvikling børn
Lige fra dit barn bliver født, er det aktivt kommunikerende. Det har brug for at blive taget op, holdt om, trøstet og beroliget, snakket med, kærtegnet osv.
Børn vil altid have brug for at blive set og hørt. De har brug for at vide, at de har en vigtig plads i familien, og at det er dejligt at være sammen med dem. Barnets psykiske udvikling skal støttes, fra barnet er nyfødt og hjælpeløst, og til det vokser op og gradvist bliver mere og mere selvstændigt.
I en...
Gråd og børn
Når det lille barn græder, så fortæller dit barn dig, at det ikke har det ikke har det helt godt eller ikke er helt tilfreds med, hvad der foregår omkring det.
Det nyfødte barns gråd er meget ensartet, men forholdsvis hurtigt vil barnets gråd ændre sig og vil have forskellige nuancer. I takt med at barnet vokser, vil du lære at tolke barnets gråd og finde ud af, hvordan du skal handle i forhold til barnets behov.
Nogle gange vil det være svært at finde ud af,...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.