Svar: Orgasme?
Hej med dig
Desværre er jeg jo ikke sexolog, men sundhedsplejerske, så jeg ved jo trods alt nok mest om børn:o)
Der findes to former for orgasme som piger kan få: klitorisorgasme og skedeorgasme. Sidstnævnte kræver nok lang tids øvelse og det er nok de færreste unge piger som oplever dette. Klitorisorgasme får du ved at du selv eller din kæreste stimulerer klitoris. Det kan være at du selv gør det, imens din kæreste er oppe i dig, før han trænger ind i dig eller efter, når han har fået udløsning.
Har du nogen sinde prøvet at stimulere dig ...
... selv? Ellers kan det være en god idé at du forsøger at stimulere dig selv til en orgasme. Ved at undersøge dig selv, ved du også hvad der skal til og så kan du guide din kæreste undervejs.
Det er synd at du ikke har været ærlig omkring det, for det er klart at hvis du fortæler det, så vil din kæreste bliver ked af det og fremover måske også tvivle på om du nu virkelig har fået orgasme. På den anden side, så er det jo også meget vigtigt at være 100 pct. ærlige overfro hinanden, hvis et forhold skal bære.
Jeg ønsker dig held og lykke fremover.
Med venlig hilsen
Helen Lyng Hansen
sundhedsplejerske
Annoncer
Sponsorerede artikler
Guide til baby- og børnemad: Hvad skal du undgå?
Må baby få honning og kanel? Og må mine børn få te og hørfrø? Det kan som forældre være svært at finde rundt i junglen af madanbefalinger. I Fødevarestyrelsens guide til børnefamilier om uønsket kemi i mad, kan du se, hvad du bør begrænse eller undgå.
Anbefalingerne varierer for babyer, børn ...
Viden om børn:
Barnevogn
Når I skal købe en barnevogn er det vigtigt at I gør jer klart, hvad vognen hovedsageligt skal bruges til.
Skal den mest stå på altanen, eller skal den bruges til at gå lange ture med. Skal den kunne bæres op og ned ad trapper? Og skal den kunne være i bilens bagagerum?
Det er også vigtigt at tænke på årstiden. Både sommer, men især om vinteren, er det vigtigt at både kassen og kalechen er vandtæt. Om vinteren er det vigtigt, at både sider og bund er godt...
Sidde
De fleste børn kan i 6 mdr´s alderen sidde med let støtte f.eks. i en høj stol eller i barnevognen.
7 mdr gamle kan de fleste børn sidde kortvarrigt, dvs et par minutter, for så at falde til siden, for- eller bagover.
8 mdr gamle kan det fleste børn sidde i lidt længere tid og begynder også at tage hænderne ud og støde fra ved siden. Balancen bliver bedre og bedre.
Når barnet begynder at kunne sidde selv og holde et stykke legetøj i hånden er det...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.