Brev:
Ulykkelig baby
Hej Helen
Min datter Marie på godt 6 mdr. kan ikke sove!
Hun begynde for ca. 5 uger siden at vågne efter blot 20-30 min. søvn i barnevognen. Hun vågner skrigende og er dybt ulykkelig. Har sjældent held med at få hende til at falde i søvn igen. Hun er efterfølgende træt og pylret til hun efter 1½ time bliver puttet igen. Nætterne har været ok men har vågnet mange gange, men igen skrigen.
Efter en uge fik hun konstateret mellemøresbetændelse og efter 7 dage på penicillin og panodil, følte jeg at vi var på rette spor. Men nej. De sidste 3 uger er hun for hver dag blevet mere ulykkelig, hun skriger sig selv i søvn mens hun bliver kørt i barnevognen(hun er træt), om aftenen er det blevet rigtig slemt, hun skriger i ca. 1 time før hun dratter om af udmattelse og så vågner hun efter ca. 20 min og så gentager det sig, hun skriger i alt fra 1 til 2 timer hvor efter hun falder i søvn i en ...
... arm.
Jeg har fået tjekket ører, mave osv ved egen læge, ørelæge, og haft hende på børneafdelingen hvor en børnelæge undersøgte hende. Alle siger at hun er en fin lille pige som spiser fint og derfor ikke fejler noget. De sidste 3 nætter er hun først faldet til ro omkring kl 4, hvor hun efterfølgende sover 3 timer. Alt er ved at falde sammen hos os, da hun skriger så højt og længe at vores 2 andre børn vækkes,(4 og 2 år).
Har du forslag til hvad det kan være og evt. hvad jeg skal stille op om natten for at berolige hende, da hun er så ulykkelig at hun slet ikke kan finde ud af at blive ammet.
Ønsker ikke længere at fodre mit barn med panodil, blot fordi de (læs: lægerne) ikke ved hvad de skal stille op med hendes til tider vildt frustrerede mor, som insisterer på at der altså er noget galt.!
Håber du kan finde hoved og hale i forløbet.
Med venlig hilsen
Maries frustrerede mor
Annoncer
Sponsorerede artikler
Gør pusletid til hyggetid - med naturlig pleje fra Olívy
En ren ble er det primære formål, når ens baby bliver lagt til rette på puslepladsen. Men faktisk er pusletiden meget mere end blot en praktisk opgave. Det er en unik mulighed for at styrke båndet til dit barn, stimulere sanserne og skabe tryghed. En god pusleoplevelse handler ikke kun om ...
Forældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:
16. marts 2025 | Amning | 6 mdr.
Kære Helen, Først skal lyde et kæmpe TAK for dine råd og din vejledning ift....
12. marts 2025 | Kost og ernæring | 6 mdr.
Hej Helen. Jeg har en dreng på 6 måneder, som er kommet godt i gang med...
12. marts 2025 | Sovevaner | 5 mdr.
Kære Helen Min søn er 5 måneder, og han er de sidste 1.5-2 måneder begyndt...
8. marts 2025 | Sovevaner | 6 mdr.
Kære sundhedsplejerske, Vores lille Luca på 6 måneder (på mandag) har altid...
26. februar 2025 | Sovevaner | 6 mdr.
Kære Helen, Først vil vi – som et par forholdsvis nyudklækkede...
Viden om børn:
Hoppegynge
Små børn skal have mulighed for at bevæge sig så meget som muligt i dagligdagen. Men, en hoppegynge anbefales ikke.
En hoppegynge belaster barnets ryg og ben, og barnet får ikke en bedre balance af at sidde i en hoppegynge. Når barnet sidder i en hoppegynge, er det en passiv bevægelse, og selve hoppet kan give barnet mange stød op i ryggen.
De fleste børn begynder omkring 6 måneders alderen at lave hoppebevægelser, og de vil ofte gerne hoppe på forældrenes skød....
Fiskeolie og børn
Fiskeolie eller det der også hedder Omega-3 fedtsyrer er sunde fedtsyrer, som især findes i fede fisk. De er livsnødvendige for os mennesker, både for børn der skal vokse og udvikle sig og for ældre der skal "vedligeholdes". Derfor skal der være omega-3 fedtsyrer tilstede i vores kost.
Fødevarestyrelsen anbefaler, at du selv spiser og også giver dit barn fisk 2 gange om ugen som hovedmåltid. Derudover næsten hver dag som pålæg til frokost.
Det er vigtigt at variere...
Svartidsbarometer
Gratis nyhedsbrev
med nye præmier hver måned
Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.