Annonce

Annonce

Drikkevarer til børn


2. februar 2022

Små børn bør drikke mælk og vand.

½ liter mælkeprodukt om dagen:
Det anbefales, at børn og voksne drikker ca. ½ liter mælkeprodukt om dagen. Til børn i alderen 1-2 år anbefales mælkeprodukter med 1.5% fedtindhold (letmælk), og til børn i alderen 2-3 år anbefales det at drikke og spise mere fedtfattigt - det vil sige skummet-, mini- og kærnemælk og lette surmælksprodukter. Nogle børn kan dog godt have brug for letmælk og letmælksprodukter frem mod 3 års alderen.

Koldt vand slukker tørsten bedst:
Det anbefales, at du lærer dit ...


Annonce

... barn at drikke vand så tidligt som muligt. Hav altid en kande med postevand i køleskabet og medbring også en vandflaske, når I er på tur. Hvis du gerne vil tilsætte lidt smag, så brug lidt citronsaft, agurk- eller jordbærskiver.

Sodavand kun til festlige lejligheder:
Børn under 3 år børn som udgangspunkt ikke tilbydes sodavand, og børn, der er mere end 3 år, bør kun tilbydes sodavand en gang imellem til festlige lejligheder - og i begrænset mængde. Giv evt. lidt juice eller fortyndet saft en gang imellem, hvis det skal være lidt festligt.



Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de gode smid-sutten-lidt-væk-råd. Det er gået over al forventning. Barnet har nu kun sut om natten og i yderste fortvivlelses-tilfælde - og det accepterer han faktisk. Godt du findes! Vi manglede lige det der bløde spark i måsen :)

Tak fra en glad mor


Annonce