Annonce

Annonce

Kravlegård - køb af kravlegård


27. januar 2022

Nogle familier lever fint uden en kravlegård, hvor andre familier har stor glæde af at anskaffe sig en sådan.

En kravlegård kan være praktisk, når du skal i bad, står og laver mad, måske er nødt til at gå i kælderen med vasketøj... Kravlegården giver dig mulighed for at lægge dit barn et trygt sted, hvis du ikke lige kan holde øje med barnet i nogle minutter.

I nogle familier virker kravlegården også som et trygt, genkendeligt og dejligt sted at finde ro. Hvis der er meget uro i familien, større børn som løber rundt og leger, så kan kravlegården være et sted, som skærmer det yngste barn lidt. Barnet kan på en gang både være en del af familien, og det der foregår, men barnet er samtidig også ...


Annonce

... lidt skærmet.

En kravlegård begrænser dog barnets bevægemulighed, så når dit barn begynder at trille omkring, krybe, kravle og på den måde har brug for at kunne udforske sine omgivelser, så vil det ofte være uhensigtsmæssigt at være i kravlegården. Selvom det er dejligt at kunne tumle rundt uden at komme til skade, så har dit barn også brug for at kunne undersøge verden og motorisk have plads omkring sig, og her vil det være bedre for barnet at lege på gulvet.

Det er også vigtigt, at en kravlegård ikke bliver en babysitter og en nem løsning for forældrene, for det lille barn har rigtig meget brug for kropskontakt og nærhed, og derfor også brug for at være i forældrenes favn og på forældrenes skød.Annoncer

Sponsorerede artikler

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Dette er mit første brev til dig - men mærkeligt nok, så har det ikke været muligt for mig at finde svaret i hverken bøger eller ved søgning på nettet, så jeg håber, at du kan gøre mig klogere.

På forhånd tak, Emilies mor


Annonce