Annonce

Annonce

Flaskegivning


2. februar 2022

Når du giver dit barn flaske, så er det vigtigt, at du gør det til en hyggestund for jer begge. Det er vigtigt, at du sidder godt, og det er vigtigt, at dit barn har kropskontakt, når det spiser. Derfor er det rigtig godt, hvis du kan sidde med dit barn i din favn og ikke lader barnet ligge alene med flasken.

Når du sidder med dit barn i dine arme og giver barnet flaske, så sørg for, at barnet en gang imellem får en pause, hvor det har mulighed for at komme af med en bøvs. Sid gerne med barnets hoved let eleveret og sørg også for, at der er mælk i hele flaskesutten, så dit barn ikke kommer ...


Annonce

... til at sluge for meget luft.

Nogle børn spiser meget hurtigt af en flaske, andre børn er længere tid om det. Et almindeligt flaskemåltid varer som regel mellem 15-20 minutter. Hvis dit barn er meget længere om det, så kan det være en god idé at skifte til en flaskesut med et større eller flere huller, så mælken løber lettere til barnet. Har du det modsatte problem, at spisningen går alt for hurtigt, så kan det være en god idé at prøve med en flaskesut, som nedsætter spisehastigheden lidt.

Det er vigtigt, at det er de primære omsorgspersoner, som giver flaske - det vil ofte være mor og far :)Annoncer

Sponsorerede artiklerSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg vil bare sige tusind tak for hjælpen! Det var et wake-up-call at få dit klare svar ... Dejligt at få at vide så entydigt at tingene ikke er i orden.

Alt går meget bedre nu, vi kan nemt aktivere ham, putning går stort set problemfrit nu og aflevering i vuggestue er også meget bedre. Det har været så godt at komme ud af den dårlige vane - jeg har bare ikke tidligere tænkt på at det var vaner der skulle ændres.

Tusind tak for hjælpen - det har betydet utrolig meget for os.

Med venlig hilsen
Rikke, mor til dreng på 21 måneder


Annonce