Annonce

Annonce

Indeklima


1. februar 2022

Et godt indeklima er vigtigt for vores helbred og for blandt andet at mindske risikoen for husstøvmideallergi. Miljøstyrelsen har følgende 5 råd til bedre indeklimavaner:

1. Luk luften ind. Sørg for gennemtræk 2x5 minutter hver dag. Luften indenfor kan være mere forurenet end luften udenfor, og der skal gennemtræk til, for at luften bliver skiftet ud. Vinduer på klem giver ikke samme effekt.

2. Gør hyppigt rent. Fjern støv en gang om ugen f.eks. ved støvsugning og gulvvask. En del kemikalier binder sig til støv, og derfor skal støv fjernes hyppigt. Opbevar også ting i kasser med låg, som er lette at støve af.

3. Sov ikke med tændt elektronik. Tænk over, hvor du placerer ...


Annonce

... elektronisk udstyr og sluk det efter brug. Varm elektronik frigiver kemikalier til luften, specielt i små rum eller hvor du sover, kan det give problemer med indeklimaet.

4. Brug produkter korrekt og følg altid brugs- og doseringsvejledninger. Koncentrationer af sundhedsskadelige kemikalier forekommer, når vi bruger produkter forkert. Husk også at spraye udenfor, når du f.eks. vil imprægnere dine sko.

5. Brug næsen, når du køber nyt - og bring ikke produkter, der lugter af kemi, ind i hjemmet. Elektronik, tøj og legetøj kan lugte, fordi det afgiver kemikalier. Det er dog desværre ikke alle stoffer, du kan lugte. Sørg derfor altid for at lufte ud, når du pakker nyindkøb ud derhjemme.Annoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit hurtige svar - jeg ser altid tingene fra en anden vinkel når jeg læser dine svar - en vinkel som man ikke altid selv kan se tingene fra, når det er kørt lidt i hårdknude.

Glæder mig altid til at høre fra dig

Mange hilsner
Lillepigens mor


Annonce