Læs mere om vores betingelser og dine rettigheder på GDPR - vi passer på dine data

Privatlivspolitik - indsamling og anvendelse af personoplysninger

Opdateret: 21. maj 2018

Behandling af personoplysninger - opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb af et abonnement hos Netsundhedsplejerske aps har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mailadresse
  • Dine betalingsoplysninger

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen, dvs. løbende administrere dit abonnement i medlemsklubben og levere svar til dig i brevkassen.

Behandling af personoplysninger - samtykke

Hvis du har sat kryds i boksen "Nyhedsbreve - ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud" eller særskilt har tilmeldt dig vores nyhedsbrev via en dertil indrettet formular, behandler vi din e-mailadresse særskilt til at sende dig nyhedsbreve, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbreve fra os.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsbreve eller ved at kontakte os på info@netsundhedsplejerske.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi anvender tredjepart til behandling af dine betalingsoplysninger (Quickpay). Vi har indgået databehandleraftale med denne databehandler, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til:

Netsundhedsplejerske aps
CVR-nr. 31181720
Gl. Brovej 8
3060 Espergærde
Tlf.: 28443947
E-mail: info@netsundhedsplejerske.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine personoplysninger i medlemsklubben (navn, e-mail og adresse) anonymiseres 6 måneder efter dit abonnement er ophørt. Hvis du har givet samtykke til vores nyhedsbrev slettes de oplysninger, som anvendes til dette formål, automatisk, når du framelder dig nyhedsbrevet.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Netsundhedsplejerske aps behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.


Annonce