Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Multifunktionelle produkter til børnefamilien

Dato: 2. juni 2023

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Hemmingsen Kids så sit lys i 2022, og blev skabt med visionen om, at skabe mere leg og sjov i hverdagen, for de travle børnefamilier, gennem sikkerhedsgodkendte, multifunktionelle og bæredygtige produkter.

Familien savnede møbler til de små, som ikke skulle pakkes væk efter hvert brug, og som ikke uundgåeligt ville ende med at samle støv bagerst i skabet efter et par måneder.

Efter lang tids søgen tog Nina sagen i egen hånd og udnyttede sin sans for design og funktionalitet, til at skabe det multifunktionelle læringstårn 'Maya', som også blev det første af Hemmingsen Kids produkter.

Herefter tog det fart, og hurtigt efter fulgte Martin læringstårnet, Anthon klatrestativet og Luna klatrebuen, alle sammen designet af Nina selv, og ud fra den præcis samme vision.

I dag hjælper Hemmingsen Kids produkter adskillige danske børnefamilier med mere tid, sjov og leg i hverdagen, og er blevet en uundværlig del af dagligdagen.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce