Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Få det perfekte, glødende og sunde look med Skøn Skincare

Dato: 23. februar 2023

Hvis du ønsker at nyde velvære og luksus uden parfume, er der heldigvis mange lækre produkter, der kan give dig denne oplevelse. Gravide, småbørnsforældre og personer med parfumeallergi har ofte problemer med at finde produkter, der giver velvære og luksus uden parfume. Her introduceres SKØN SKINCARE et eksklusivt dansk spa-brand som både har duftende men også masser parfumefrie produkter. Så, lyt til din hud og find den rette balance som passer til dig.

At få et strålende, sundt og glødende look er ikke noget der sker fra den ene dag til den anden. Det kræver løbende pleje og omsorg for at opnå og vedligeholde en sund hud. Derfor er Skøn Skincare produkterne det ideelle valg hvis du er til ægte og nærende pleje baseret på naturlig råvare.

Vi har her lavet en lille guide til at skabe en effektfuldt og nærende hudpleje i det daglige.

For at opnå et strålende udseende uden parfume, er ansigtsolier ikke til at komme uden om. Og her er Skøn Skincare ikke til at komme uden om. Kendetegnet ved deres ansigtsolier er kompromisløs kvalitet, ekstra delikate og absorberende olier. Her er en oversigt over deres olier uden duft til at skabe fornyet glød og vitalitet:

Kraftfuld ansigtsolie fra Baobab - En nærende og blødgørende behandling som passer til alle hudtyper.
Argan Multi Oil - En udsøgt og hurtigoptagende olie som også er anvendelig til hud med skæg.
Silky Smooth Face Oil - Virker porreminimerende og fremmer en glat tekstur. Fint til kombinerede hudtyper.
Triple Booster Serum - Et koncentrat af antioxidanter og vitaminer C, E og F samt solbærkerne olie. Ideel pleje til dem som ønsker glød og vitalitet.

Giv dit ansigt fugt og næring:

Repar Microbiome produkterne er et must-have for dig, der elsker velplejet, velnæret hud. Dag- og natcremen er særligt sammensat af ingredienser med fugtgivende, beskyttende og aktive egenskaber, der vedligeholder mikrobiomets balance og giver huden den nødvendige modstandskraft overfor miljøets skadelige påvirkninger.

Repair Microbiome Dag - Fugt og beskyttende barrier igennem dagen. Føles let og lækker på huden.
Repair Microbiome Night – Ekstra aktiv og gendannende med masser af olier og ekstrakter. Fæles delikat, fed og cremet på den gode måde..

Vedligeholdelse af hudens overflade:

To vidunderlige produkter, som revitaliserer huden er Skøn Skincares Crystal Face og Body Peelinger, som ikke blot er almindelige peelinger. De indeholder forfindede små afrundede men effektive quartscrystaller, der hjælper med at polere og forny huden. En game changer dig der ønsker glødende og fin hud. Du kan både få en der er tilpasset ansigtet eller kroppen.

Crystal Face Peeling - vindunderlige quartscrystaller polerer og fornyer huden.
Crystal Body Peeling - vindunderlige quartscrystaller og abrikoskerer polerer og fornyer huden på kroppen.

Er du på udkig efter produkter, som kan hjælpe med at optimere dit hudens velbefindende? Så kig forbi Skøn Skincare og lad os inspirere dig med en naturlig hudpleje.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce