Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Kom grønt fra start med Ma-Mam grøntsagsmos

Dato: 7. februar 2023

Ma-Mam giver 10% i nyhedsrabat i resten af februar måned!

Danmark har fået en ny økologisk grøntsagsmos, som er udviklet af ernæringsspecialist i mad til de mindste Kirsten Mikkelsen Ravnbøl. Ma-Mam er som noget helt nyt en frysetørret grøntsagsmos og skal derfor kun tilsættes kogende vand for at blive til en varm og velsmagende portion mad til de mindste. Formålet er at få alle godt og nemt i gang med grøntsagerne.

Læs med her hvor Kirsten fortæller, hvorfor Ma-Mam er blevet til og hvordan Ma-Mam kan serveres:

“Jeg har lavet Ma-Mam for børnenes skyld, fordi det er vigtigt, at små børn får den rigtige ernæring frem til de fylder 2 år. Først og fremmest så dit barn kan vokse og udvikle sig, men også fordi en god start med varieret mad kan øge dit barns grønne vaner og forebygge sygdomme senere i livet.

Og det er lige præcis de gode madvaner og næringsstoffer til de mindste, som har været min motivation i de mere end 20 år, jeg har arbejdet som ernæringsspecialist i mad til babyer og småbørn og forfattet bøger om emnet. Derfor har jeg lavet Ma-Mams opskrifter, så de består af en god kartoffelmos tilsat forskellige grøntsager, koldpresset rapsolie og en lille smule frugt – intet andet. Det giver ikke bare en babyvenlig smag, men indholdet af energi og balancen mellem mosens protein, fedt og kulhydrater, er også helt i tråd med Sundhedsstyrelsens anbefalinger til de mindste.

Jeg har også tænkt på de voksne - og på klimaet

Ma-Mam er lavet til at være en super nem løsning i hverdagen, når I ikke har tid til at lave alt selv fra bunden. Grøntsagsmosen er klar på under 2 minutter, da det frysetørrede granulat kun skal tilsættes kogende vand for at blive en dejlig varm portion mad, som mætter dit barn godt. Derfor er Ma-Mam oplagt at have med, når I er på farten, på ferie eller bare at have stående i skabet til de travle dage (som de fleste af jer nok kender).

Sidst men ikke mindst har det været vigtigt for mig, at Ma-Mam er let at dosere efter babys appetit og behov - det vil sige også i helt små portioner til nybegynderen, så vi kan blive bedre til at mindske madspild.

Tips!

Ma-Mam kan serveres som det er fra 4 måneder, og er fra 6 måneder - når dit barn har brug for flere næringsstoffer - velegnet at servere som den mættende grøntsagsbase i måltiderne med lidt kød, fisk, æg og bælgfrugter.

Ma-Mam grøntsagsmos er produceret i Danmark og fås i 3 varianter: med smag af broccoli, med smag af gulerod og med smag af ærter, og kommer i 2 størrelser: en til tur og en til hjemme.
Produktet kræver ikke køl - heller ikke efter åbning, hvor holdbarheden er ca. 2 måneder.

Jeg håber alle vil få glæde af Ma-Mam - ikke kun de mindste, men også alle jer voksne.”

Læs mere og køb Ma-Mamwww.ma-mam.com eller følg Ma-Mam på instagram @mamam.organic

Få 10% i nyhedsrabat resten af februar måned. Indtast koden FEB ved betaling.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce