Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Velkommen til verden

Dato: 12. januar 2023

Blødt og behageligt babytøj fra MarMar Copenhagen

En baby, et nyt lille liv og en kærlighed som fejer benene væk under jer og ændrer alt. Vi er helt med, det er noget helt særligt! Også anden, tredje og hver gang. En baby er altid et lille mirakel.

Hos MarMar Copenhagen har vi alt hvad I har brug for i den første tid med jeres lille ny.

Vores tøj til nyfødte er designet med fokus på både komfort og funktion. Bodyer, bluser og heldragter fås med slå-om lukning, så tøjet er lige så let at få på som af, uden at det skal over hovedet på den lille ny. Dragter og bukser findes med og uden fødder, så I kan få det der passer jeres baby allerbedst.

Tøjet er lavet i den bløde og fleksible kompositionen TENCEL™ Modal og økologisk GOTS bomuld. Det er vores yndlingskomposition fordi det giver tøj der holder sig blødt, selv efter gentagende vask. Vores Modal kvalitet er sammensat af 2 naturmaterialer og er naturligt skabt til at regulere, absorbere og frigive fugt. Det giver babytøj der er åndbart og understøtter kroppens naturlige temperatur regulering. Oveni det er tøjet ribstrikket som gør tøjet ekstra strækbart og gør at det tilpasser sig den lille krop.

Vores babytøj er Standard 100 by OEKO-TEX® certificeret, hvilket er din garanti for at tøjet er helt fri for skadelige stoffer.

Hver sæson kommer vores tøj til nyfødte i nye originale håndtegnede prints og i vores Essentials kollektion finder du vores favoritter i ensfarvede

Tøj til nyfødte styles findes hos MarMar Copenhagen fra str. 44, så selv hvis jeres baby kommer tidligt har vi hvad I har brug for.

Ammepuder, puslepuder, sengetøj og musikmobiler er blot et lille udpluk af hvad du finder i vores Home kollektion. En masse fine og praktiske produkter I også har brug for til den lille ny. Alle produkterne er OEKO-TEX® Standard 100 certificeret og sikkerhedsgodkendt.

Tillykke med jeres lille ny og velkommen til verden!

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce