Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Dato: 22. december 2022

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når barnet sover kan du slå babyalarmen til og gå ind og lave de sidste ting du mangler eller slappe af foran fjernsynet, med ro i hjertet.

Sleep Well i voksensengen anbefales fra 4 måneder til ca. 3 år. Hvis dit barn er ældre og kan passe den, så er det mere end fint at bruge den efter 3 år.
Ja, det gør intet at en på 3 år kan tage den af selv. Der er det mere at de skal ligge stille og ikke falde ud af sengen.


Til de børn der sover i bedside eller andre senge hvor der er fast bund kan den også bruges. Det der er vigtigt ved bedside/børnesenge er at barnet kan passe vesten. De fleste babyer kan passe den fra de er 6-8 uger.

Når du som forælder sover med dit barn, forstyrres søvnen voldsomt. Og det går begge veje! Barnet forstyrrer dig måske, når det kommer kravlende ind i dobbeltsengen og vækker dig fra din nødvendige søvn. Ligger de allerede hos dig, føles den store dobbeltseng alligevel for lille, når barnet vender og drejer sig, smider sig på tværs af dig og din partner. Fødderne kravler nærmest automatisk op i Jeres hoveder! Selv om Samsovning er hyggeligt og fyldt med fordele, så har vi forældre selvfølgelig stadig behov for at få vores søvn - og det samme med de små.

Samsovning er også en fantastisk mulighed for at nyde den ekstra tid sammen i en ofte fyldt hverdag med småbørnsfamiliens travlhed. I hverdagen er der for børnefamilier typisk ganske få timer, der reelt set kan betegnes som hyggeligt samvær.
Der er flere der har en på 2-3 år og får en baby. Her vil I stadig kunne sove dejligt. Den store kan ligge i vesten mellem mor og far, hvor baby kan ligger yderst så den lille ligger trygt og godt.

Det store barn har jo stadig brug for tryghed og netop når der kommer en lille så er behovet større for dem i en periode.

Læse mere på https://www.crown-bubble.com

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce