Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Gogsig barfodssko – sko til aktive børn

Dato: 2. november 2022

Hvorfor er gogsig barfodssko til børn en god ide?

Det bedste for barnet er egentlig at gå med bare fødder. Men med vores klima, er det ikke altid hensigtsmæssigt. Størstedelen af alle børn kommer til verden med sunde, velfungerende fødder. Fødder der er skabt til at blive brugt.
Gogsig barfodssko har til hensigt at beskytte barnets fod mod vind, vejr og skarpe genstande - hverken mere eller mindre.

Så hvad er barfodssko egentlig?
- Zero Drop: Sålen er helt flad og har ingen hævet hæl for derved at bibeholde barnets naturlige kropsholdning.
- Bred tåbox: Masser af plads til barnets tæer, så de frit kan bevæge sig.
- Fleksibel sål: En fleksibel sål, der følger fodens bevægelser og tillader barnets fod at bevæge sig frit.
- Tynd sål: Sålen er 3 mm tyk og giver føling med underlaget barnet går på. Det tillader den vigtige sensoriske feedback fra underlaget og understøtter derved balancen og udviklingen af barnets kropsbevidsthed.
- Ingen støtte: Ingen ortopædisk støtte (svangstøtte etc. ). Tillader at barnet bliver ved med at bruge alle de relevante muskler.
- Ingen stivelse: Ingen fast hælkappe eller anden stivelse i skoen. Giver fri bevægelighed og igen mulighed for at barnet kan bruge alle sine muskler.

Barfodssko giver barnets fod mulighed for at udvikle sig som naturen havde til hensigt, og til at skabe et stærkt fundament, som kan bære resten af kroppen.
Børn kommer til verden med bløde knogler, der let påvirkes af tryk og forkert fodtøj. Mange konventionelle sko er i dag for smalle og har en tå-box, der klemmer tæerne sammen. Ofte har konventionelle sko en lille hæl, der flytter trykket på foden fremad, hvilket påvirker kropsholdningen og skaber ustabilitet i anklen. Endelig har de ortopædisk støtte, som i perioder kan være godt, hvis man har et særligt problem, men som også gør musklerne i foden dovne, hvis man bruger det i en længere periode - og dovne muskler kan medføre, at man kompenserer andre steder i kroppen.
Gogsig barfodssko tillader, at alle fodens og anklens muskler bliver brugt - som hvis man gik med bare fødder - og foden opnår derved optimal styrke.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce