Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Dato: 1. august 2022

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra MAM, BIBS, Philips Avent og andre kendte mærker. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, størrelser og farver, og der er kan stå op til tre linjers tekst på en Navnesut.

Navn på sutterne – både hygiejnisk og praktisk
Lige meget om det er i vuggestuen, dagplejen, mødregruppen eller andre steder, hvor flere børn er samlet, afhjælper Navnesutten® problemet med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet. Med navn på dit barns sutter hjælper du både dig selv og personalet i vuggestuen/dagplejen med at holde styr på sutterne.

Navnesutter er desuden med til at mindske smitten af bakterier og sygdomme mellem børn i daginstitutionen. De personlige sutter betyder nemlig, at sutterne ikke så ofte havner i den forkerte mund, og det kan være en stor hjælp i forhold til at undgå at blive smittet.

Smuk gravering på sutter du kender
Hos Navnesutten® har vi det største udvalg af sutter med navn på markedet, så dit barn altid kan få lige præcis den sut, han/hun kender og elsker. Vi har de nyeste farver og modeller, og vi lægger stor vægt på kvalitet, både i forhold til produkterne og graveringen. Vi ønsker nemlig altid at give vores kunder et kvalitetsprodukt, der både er flot og unikt. Derfor har vi også kun sutter fra de førende sutteproducenter i Europa og USA. Alle vores sutter er EU Standard EN 1400 godkendte samt BPA- PVC- og phthalatfri.

Hvem er vi?
Vi har graveret navn på sutter i mere end 17 år. Faktisk var det vores grundlægger, Pia Callesen, som fandt på idéen om at gravere navn på sutter, da hendes egen søn skulle starte i vuggestue. Du kan læse hele historien om os på navnesutten.dk

Den bedste kundeoplevelse
Vi sætter en ære i at give dig en god oplevelse, når du køber sutter hos Navnesutten®. Vi har dag-til-dag-levering, og har du spørgsmål, er vores erfarne kundeserviceteam altid klar til at hjælpe dig.

”Jeg elsker der er en mulighed for at gøre næsten alle slags sutter personlige! Min søn har en særpræget “smag” når det kommer til sutter og jeg har ikke kunnet finde hans mærke i butikker men fandt dem på navnesutten.dk, det er fantastisk!!” – anmeldelse på Trustpilot

”Fantastisk service og meget hurtig levering, er fuldt ud tilfreds og kan klart anbefale navnesutten.dk”– anmeldelse på Trustpilot.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce