Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Stimuler dit barns sanser gennem sandleg

Dato: 23. maj 2022

Børn elsker sand

Der er mange gode grunde til at børn elsker at lege med sand. Sandleg er herre sjovt - for med sand kan barnet forme lige som det lyster, og det føles dejligt at have i hænderne! Sand kan bare noget helt særligt!
Hos Sandlegetøj.dk finder du masser af spændende legetøj til børn i alle aldre. På shoppen finder du både legetøj til udendørs og indendørs brug.
Med sandlegetøj kan dit barn virkelig stimulere sanserne, hvilket har en kæmpe betydning, for barnets videreudvikling. Taktilsansen eller følesansen sidder primært i huden. Vi ved at en understimuleret taktilsans, kan påvirke barnet både kognitivt og motorisk, i den negative retning, men med sandlege kan det undgås at forekomme.

Kinetic sand er magisk for taktilsansen

Kinetic sand er indendørs legesand, som aldrig tørrer ud. Det kan klemmes, formes og føles blødt at røre ved. Med kinetic sand eller magisk sand kan taktilsansen stimuleres og giver barnet ro.
Man skal helst ikke pakke sandet alt for langt væk, når man først har det i hænderne, er det meget svært at give slip! Kinetic sand er fremstillet af 98% sand og 2% giftfri polymer. Sandet er desuden glutenfrit og fri for allergener. Inde på shoppen kan du finde kinetic sand i næsten alle farver.

Lad barnet tegne med sand

Med sandtegning kan barnet ved hjælp af farvet sand, tegne figurer på et sandkort. Sandtegning er en glimrende aktivitet for børn mellem 3-8 år, som i forvejen elsker at tegne og farvelægge. På shoppen har vi et bredt udvalg af sandtegninger fra Disney.

Traditionel leg i sandkassen

Når vejret er godt og solen skinner, vil man gerne bevæge sig ud i det gode vejr. Bare det at lade børnene komme ud til sandkassen er en fantastisk måde at sætte gang i sanserne og kreativiteten på.
Barnet kan ved hjælp af sandlegetøj, bruge sin lille skovl og spand til at grave, bygge og skabe med sand. Leg i sandkassen kan være med til at fremme barnets sociale udvikling, da der ofte er andre børn til stede på sandkassen.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce