Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Leg – en vigtig del af dit barns udvikling

Dato: 12. maj 2022

Lige fra fødslen er legen en vigtig del af barnets liv. Især de første år er vigtige for det lille barns udvikling. Det er hér barnets forskellige sanser, motoriske færdigheder samt sociale evner udvikles aller stærkest. Som forældre er det at lege med sit barn både berigende for dig, men i særdeleshed også udviklende for dit barn.
Det er en dejlig oplevelse at se sit barn opdage verden igennem leg. Faktisk anbefaler WHO, at alle babyer og børn under 5 år skal lege så meget som overhovedet muligt. Det styrker deres opvækst, udvikling og generelle sundhed.

Små børn rører og mærker meget på de ting, som de leger med. De putter ting i munden for at smage og mærke teksturer, de ryster ting for at fremkalde lyde. Men leg kan også være meget andet end underholdning med legetøj. Der er mange måder, hvorpå du kan lege med dit barn og have det sjovt. F.eks. igennem bevægelse, som dans og sjove ansigtsudtryk, sanglege, gemmelege og meget andet.

Skab et trygt legeområde for dit barn

Det er vigtigt for barnets trivsel at have et godt og trygt sted at lege. Med BabySpyder aktivitetsstativ kan du skabe et hyggeligt og trygt legeområde for dit barn. Det fleksible, smukke og stærke BabySpyder aktivitetsstativ er lavet af 100% FSC certificeret træ. I benene er der huller i forskellige højder, hvor du kan hænge aktivitetslegetøj fast, som dit barn kan gribe efter og lege med. Et set-up med et BabySpyder aktivitetsstativ sammen med et blødt økologisk legetæppe og aktivitetslegetøj vil være et trygt og rart område for baby, som hurtigt vil forbinde stedet med velvære og tid til leg. Legetæppet er i blød økologisk bomuld med tykt blødt fyld, som er virkelig behageligt for baby. Både når baby ligger på ryggen eller maven, og når der skal kravles og tumles.

Prøv at give din baby nye oplevelser ved at flytte rundt på aktivitetslegetøjet. Legetøjet tiltrækker babys opmærksomhed, og stimulerer barnets sanser. Når barnet rækker ud efter legetøjet, udvikles hånd-øje koordination og motoriske færdigheder. Når barnet begynder at rejse sig op og prøver at stå selv, vil aktivitetsstativet være godt og stabilt til at holde fast i.

En verden af økologisk legetøj

Forskelligt legetøj bidrager til at udvikle babys sanser og kompetencer. Men sikkerheden skal være i top, og her giver økologiske materialer den ekstra garanti, at der ikke er uønskede stoffer i legetøjet. Alt FRANCK & FISCHER legetøj er produceret i certificeret økologisk bomuld. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt designet af Annemarie Franck med fokus på legeværdi, sikkerhed og funktionalitet. Find babys favoritter i det fine sortiment af aktivitetslegetøj, rangler, stofbøger, krammeklude og meget mere.

De små detaljer øger legeværdien

Dit barns udvikling betyder alt for FRANCK & FISCHER. Vi gør vores yderste for at støtte op om denne udvikling med godt design, økologisk kvalitet og ansvarlig produktion, hvor alle de små detaljer betyder noget. Legetøjet er udviklet med forskellige taktile overflader, fine farvenuancer, kontraster og bløde ranglelyde, som alt sammen inspirerer dit barn til leg og som stimulerer sanserne og udvikler barnets motoriske færdigheder. Tag del i barnets leg og vis hvordan legetøjet bruges ved at ryste det eller trykke på det, så det giver lyd eller bevægelse, og du vil opleve, at dit barn hurtigt gør det samme.

Skab dit eget legeområde

Find det BabySpyder aktivitetsstativ, det legetæppe og det aktivitetslegetøj, som du bedst kan lide på FRANCK & FISCHER. Der er også mange gode gaveideer. Brug koden NETSUND20 og få 20% rabat*.

*Gælder ikke for produkter, som allerede er på tilbud samt for Value Packs, Gavekort og produkter på udsalg. Tilbuddet er gældende til og med 31.08.22.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce