Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

Dato: 1. juli 2022

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders også udelukkende af nøje udvalgte råvarer.

Baseret på dansk, økologisk havre

Grødblandingerne fra Woodland Wonders er produceret i Danmark og er baseret på dansk, økologisk havre fra Dalby Mølle. Her er havren blevet valset på en helt speciel måde. Det er med til at give grøden sin karakteristiske struktur, som er med til at lære din baby at tygge maden.

Det bedste til din baby

Når du køber grødblandinger fra Woodland Wonders får du babymad af højeste kvalitet. De indeholder hverken mælk eller tilsætningsstoffer som farvestoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler.

Økologisk. (K)ærligt. Enkelt

Grødblandingerne fra Woodland Wonders er lette at tilberede. Du tilpasser grøden efter dit barns individuelle behov med enten modermælk, modermælkserstatning eller vand. Dermed kan du let tilberede grøden med netop den konsistens, der passer til dit barn. Lettere bliver det ikke at servere økologisk grød, der smager som hjemmelavet.

Hvad er Woodland Wonders?

Woodland Wonders er dansk babymad skabt ud fra en stor passion for babyers udvikling og ernæring. Grødblandingerne har samme gode kvalitet som hjemmelavet grød, og de er alle mærket med både det danske og det europæiske økologimærke.

Køb dine grødblandinger her

Du kan finde produkterne fra Woodland Wonders på hylderne hos Bilka og Føtex.

Læs mere her: https://woodlandwonders.dk

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce