Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Giv din baby den bedste start på skemad

Dato: 1. april 2022

Med de økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders kan du give din baby en god og tryg start på skemad. De er fri for mælk og tilsætningsstoffer som farvestoffer, emulgatorer og konserveringsmidler. Samtidig er de minimalt forarbejdede, hvilket giver babymad med masser af naturlig smag og struktur.

En verden af smag

Når du introducerer grød for din baby, er det en helt ny verden af smag og konsistens, der åbner sig. Grøden vil føles meget anderledes end den velkendte modermælk eller modermælkserstatning, og din baby skal således både vænne sig til den nye smag og struktur samt det at spise mad af en ske. I starten vil det også ofte kun være et par enkelte skefulde, som din baby kan spise pr. måltid – og det er helt normalt.

Grødblandingerne fra Woodland Wonders styrker dit barns udvikling

WHO og Sundhedsstyrelsen anbefaler udelukkende amning eller modermælkserstatning de første 6 måneder. Babyer udvikler sig imidlertid forskelligt, og nogle får måske brug for at begynde på grøden lidt tidligere. Derfor tilbyder Woodland Wonders grødblandinger, som kan tilbydes allerede fra 4 måneders alderen.

Grødblandinger for enhver smag

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders kommer i fire smagfulde varianter:
- Happy Morning med blåbær og banan.
- Secret Forest med sveske og æble.
- Berry Nice med skovbær.
- Sweet Dreams med æble, pære og kanel.

Alle grødblandingerne er baseret på dansk, økologisk havre og består af minimalt forarbejdede ingredienser. Det gør dem både rige på naturlig farve og smag, som appelerer til din babys sanser, og samtidig har grøden en struktur, som er med til at udvikle din babys oralmotorik.

Økologi til din baby

Når du køber grødblandinger fra Woodland Wonders, er du garanteret økologi af høj kvalitet.
De er alle produceret i Danmark og smager som hjemmelavet.

Woodland Wonders ønsker at give dig og din baby den bedste start på skemad. Du kan derfor finde en lang række tips og gode råd til, hvordan du og din baby kan få en god opstart på skemad på Woodlandwonders.dk

Køb dine grødblandinger her

Du kan finde produkterne fra Woodland Wonders på hylderne hos Bilka og Føtex.
Læs mere her: https://woodlandwonders.dk/

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce