Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Styrk din babys udvikling med økologisk babymad

Dato: 8. marts 2022

Woodland Wonders er økologiske grødblandinger baseret på udvalgte råvarer af høj kvalitet. De er nemme at tilberede og tager din baby med på en smagfuld rejse fra første skefuld.

De økologiske grødblandinger er uden tilsætningsstoffer som raffineret sukker, tilsat salt, farvestoffer, emulgatorer eller konserveringsmidler. Alle råvarer udvælges altid nøje og forarbejdes mindst muligt, så de naturlige fibre, vitaminer og mineraler kan bevares. Det giver dig babymad med masser af naturlig farve, smag og struktur, som styrker din babys udvikling og giver den bedste start på livet.

Smagen af god barndom

Grødblandingerne fra Woodland Wonders er smagen af god barndom. De er udviklet ud fra en passion for babyers udvikling, ernæring og moderskabet og imødekommer en stor efterspørgsel på grødblandinger, som har samme gode kvalitet som hjemmelavet grød.

Uden tilsat mælk

Woodland Wonders grødblandinger er uden tilsat mælk, hvilket gør det nemt at tilpasse måltidet efter dit barns indivuduelle behov – med modermælk, modermælkserstatning eller vand.

Spis med alle sanserne

Med produkterne fra Woodland Wonders kan du inspirere din baby til at udforske maden med alle sanserne. Både duft, farve og konsistens er skabt for at styrke din babys udvikling. Selv emballagen er designet til at vække din babys nysgerrighed for mad og kan med fordel stå fremme under måltidet, så din baby kan udforske de mange farver og former.

Økologi til din baby

Når du køber grødblandinger fra Woodland Wonders, er du garanteret økologi af høj kvalitet.
De er alle produceret i Danmark og baseret på dansk, økologisk havre.

Køb dine grødblandinger her

Du kan finde produkterne fra Woodland Wonders på hylderne hos Bilka og Føtex.

Læs mere her: https://woodlandwonders.dk

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce