Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

HelloKids.dk - Kvalitets børnetøj til de mindste

Dato: 1. marts 2022

Hos Hellokids.dk sætter vi en dyd i, at klæde de mindste i tøj, som har en god komfort og bevægelighed og dermed ikke bremser barnet i dets udvikling. Samtidig går vi op i, at det ser fint og moderigtigt ud, så tøjet perfekt kan bruges både til dagligdagen, finere begivenheder, samt ved alle årets årstider.

Uld tøj

Uld har en unik isoleringsevne, der gør at uld helt naturlig regulere temperaturen – når det er koldt varmer det og køler barnet når det er varmt. Derfor er det ideelt både til brug om vinter og sommer.
Uld absorberer fugt, så det derved holder dit barn tør og beskytter barnets helbred og velvære.
Hos HelloKids.dk kan du blandt andet finde lækre og komfortable uld dragter, til dit barn, så det kan holde den helt rigtige temperatur, når der er behov for en god nats søvn.
Prøv også en af de lækre uld/silke body. Silken giver en dejlig behagelig og let følelser mod dit barns hud.

Bambus tøj

Bambus har en hel række gode egenskaber, der er særdeles godt for babyer og småbørn. Strukturen på bambus gør, ligesom uld, at det også har en temperaturregulerende egenskab og holder derved på varm om vinteren og kølig om sommeren. Bambusfibrene er yderst bløde, på grund af fremstillingsmetoden, og er derfor rigtig velegnet til babyer og småbørns sensitive hud. Det er desuden allergivenligt og UV-resistent, så det dækker godt for solens skadelige stråler. Bambus har mange flere fordelagtige egenskaber, du kan finde et udvalg af bambustøj hos Hellokids.dk.

HelloKids.dk

Hellokids.dk går op i, at tøjet er så godt som muligt for barnet. Meget af vores tøj er økologisk, og certificeret med bl.a. GOTS, OEKO-TEX eller andre certificeringer.
Hos os kan du finde lækkert tøj, der passer til enhver lejlighed. Om det skal være slidstærkt til vuggestuen/børnehave, flot og moderigtig til festen, eller noget skønt temperaturregulerende uld tøj til hverdagen, så kan du finde det hos Hellokids.dk. Vi har hovedsageligt tøj i aldersgruppen 0-6 år.

Læs mere her

Annonce