Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Giv dit barn den bedste og reneste start på livet

Dato: 1. september 2021

Enhver forælder vil gerne give sine børn de bedste forudsætninger for den bedste start på livet – og gennem hele opvæksten. Det gælder især, når det kommer til hudplejeprodukter til børn, som skal være så naturlige og økologiske som overhovedet muligt.

Lille Kanin er danskproduceret, naturlig og økologisk certificeret baby- og børnehudpleje, som giver dit barn den reneste start på livet. Alle produkterne er lavet med omtanke for dit barn, din familie og miljøet. De er fyldt med naturlige og økologiske ingredienser, som tager hånd om dit barns hud gennem hele opvæksten. Derfor er Familien Kanin både dermatologisk testet og certificeret med Svanemærket, AllergyCertified, Asthma Allergy Nordic, Ecocert COSMOS Natural og Vegan Trademark.

Tina Søgaard er kvinden bag Lille Kanin. Hun fik idéen til produkterne, da hun selv er mor til to og derfor kender vigtigheden af rene og naturlige produkter til babyer og børns sarte hud. Hun har mange års erfaring med at anvende naturlige og økologiske ingredienser i hudpleje, da hun også har udviklet det succesfulde danske hudplejebrand Ecooking. Hun har således brugt denne viden til at lave hele familien Lille Kanin – med fokus på dit barns sarte hud.

Mød Familien Lille Kanin

Lille Kanin dækker alle jeres behov for hudpleje, og er jeres ven lige fra puslebord til badetid mm., og kan bruges til flere forskellige formål.

Bad & Shampoo – En mild shampoo til både krop og hår. Med risklidolie og et naturligt skummiddel udvundet fra kokosnød, som giver et blødt og behageligt skum.

Bad & Baby Olie – Fugtgivende og nærende olie med jojobaolie, økologisk arganolie og naturligt E-vitamin. Olien trænger lettere ind på fugtig hud, og kan med fordel bruges i badekarret sammen med Bad & Shampoo.

Fed Creme – Rig på fede olier som naturlig sesamolie, økologisk kokosolie og naturligt E-vitamin. Den lægger sig som en hinde på huden, og forhindrer vand i at trænge igennem, mens den lader huden ånde. Den er derfor ekstra velegnet til efterår og vinter, hvor den er god at smøre på kinderne 20 min. inden barnet skal sove lur eller lege udenfor. Fed Creme kan også bruges af mor til intimpleje

Lotion – Fugtgivende lotion der giver silkeblød hud. Den er fyldt med økologisk sheasmør, naturlig mandelolie og naturligt E-vitamin. Tip: Bland et par dråber Bad & Baby Olie sammen med Lotion for ekstra fugt.

Bleskifte Creme – En kanin der absorberer fugten fra den våde ble, og derved holder huden tør. Den beskytter og plejer huden og forebygger på den måde, at barnet fået en rød numse. Med økologisk Aloe Vera, økologisk agurkevand, økologisk mandelolie og sheasmør samt naturligt E-vitamin, som virker genopbyggende for huden.

SOS Balm – Vores redningskanin med et fedtindhold på 100% - til tørre kinder, læber, hudafskrabninger, røde numser og meget mere. Med økologisk arganolie, naturlig olivenolie og naturligt E-vitamin. Det er også en redningskanin til mor, da den er god til ømme brystvorter ifm. amning. Med de naturlige og økologiske ingredienser er den tryg for både mor og barn at bruge både før, under og efter amning.

Sansekaniner – Marlon og Mio er vores nyeste familiemedlemmer. Det er sansekaniner, som sørger for at give din baby omsorg og tryghed, mens de aktiverer babys sanser. De er håndlavet af 100% naturgummi fra Hevea-træets saft. Kaninerne er fri for PVC, og i stedet fyldt med masser af kærlighed.

Det næste familiemedlem på vej er født af et eksklusivt samarbejde mellem Lille Kanin og modedesigneren, Soeren Le Schmidt. Der er her tale om et stort Baby Håndklæde med hætte (str. 100 cm x 100 cm), lavet af 100% Oeko-Tex Bomuld. Det er en varmhjertet kanin, som vil omfavne dine børn med masser af kærlighed, fra fødsel og op igennem årene.
Med tiden vil flere nye naturlige og økologiske produkter komme til, som følger barnets udvikling, så Lille Kanin kan vokse op med dit barn.

De kærligste hilsner
Familien Lille Kanin
www.lillekanin.dk

SPAR 25% på www.lillekanin.dk med rabatkoden ”sundkanin25”*.

*Kan ikke bruges med andre rabatkoder og gælder ikke i forvejen nedsatte varer. Gælder til d. 31.12.21.


Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce