Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Den trygge måde at prøve nye produkter af på

Dato: 29. juni 2021

Som nybagt forælder vil du naturligvis det bedste for dit barn. Men hvad for legetøj og hvilke mad- og plejeprodukter kan du være tryg ved at købe. Og hvordan er de for barnet at lege med, spise eller bruge i praksis? Det kan du få hjælp til at finde ud af med boxene fra LittleUnBox på abonnement.

Har du lyst til at prøve? Brug koden: sundhedsplejerske og få 30% på din første LittleUnBox - virker på både gravidboxene og boxene til de små mellem fra 0-24 mdr.
Gå ind og bestil på LittleUnBox. Der er ingen binding på abonnementer fra LittleUnBox. Så prøv det trygt af – og er det ikke noget for jer, kan du altid melde det fra.

Som forælder til en lille baby eller et småbarn vil du naturligvis give det de bedste muligheder for at få en god start på livet. Alle vil jo det bedste for deres børn! Samtidig er tid en mangelvare, og det er grunden til at f.eks. LittleUnBox kan være en god løsning.

Som forælder er man evigt bekymret og leder efter legetøj som stimulerer og udvikler barnets sanser, motorik og intelligens. Og selvfølgelig også mad- og plejeprodukter som er produceret af gode og naturlige produkter – og uden nogen form for farlig kemi.

De små detaljer gør ofte forskellen
For i praksis kan det være helt små og oftest totalt uventede detaljer, som gør, at dit barn ender med at få sig et nyt yndlingslegetøj, eller at det ender i bunken med de andre stykker legetøj, barnet ikke gider lege med.
Samtidig er det svært at gennemskue, om dit barn nu er til smag af skovbær, vanilje eller appelsin, når du skal vælge nye madvarer – også selv om du ved, at han eller hun er helt vild med den samme smag i et andet produkt.
For oftest er der vide rammer for, hvordan en smag egentlig smager og føles i et barns mund. Derfor kan du sagtens ende med at skulle smide det hele ud, selv om du har valgt en smag, som barnet foretrækker i andre produkter.

Boxene, der passer til dit barns udviklingstrin
Du kan tegne abonnement på boxene fra LittleUnBox når som helst fra dit barn er født, og indtil det fylder 2 år. Så får du tilsendt produkter, hver måned, som passer til barnets alder og omtrentlige udviklingstrin.
Pakken indeholder produkter som f.eks. legetøj, som kan stimulere både barnets sanser, motorik og intelligens. Det er et område, som der, til stor glæde for os sundhedsplejersker, er kommet meget mere fokus på hen over de seneste 20 år.

Den perfekte gaveide
Med en pris på lige under 200 kroner, er det en absolut overkommelig investering, når du sammenligner med, hvad baby- og småbørnsprodukter ellers koster.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce