Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Babyudstyr med bæredygtig samvittighed!

Dato: 25. maj 2021

Et nyt koncept der sparer dig for besværet ved secondhand køb og salg: Lej det babyudstyr, der giver mening lige nu og få det afhentet ved hoveddøren, når det ikke længere er aktuelt.

Som forælder vil man tilbyde sit barn det bedste og man går sjælendt på kompromis. Der findes rigtig meget babyudstyr, som er med til at gøre hverdagen mere bekvem for både forældre og barn, men det er også en dyr omgang, da de små vokser så hurtigt og hele tiden får nye behov.

Baby BoogieWoogie er et nyt web-baseret, cirkulært koncept, hvor småbørnsforældre kan leje udstyr og tøj i de bedste mærker og af højeste kvalitet. Du har det kun i hjemmet så længe det er i brug, hvorefter det nemt returneres og efter grundig klargøring og rens, udlejes til den næste familie.
Det er også den oplagte mulighed for at prøve dyre produkter af. De fleste forældre ved, at ikke to babyer er ens; måske storebror slet ikke kunne sove uden at blive vugget blidt i slyngevuggen, mens lillebror slet ikke vil ligge i den. Eller at vennerne fortæller, de ikke kunne leve uden en babynest, mens ens egen ender med at samle støv og være i vejen. Hos Baby BoogieWoogie har du mulighed for at prøve tingene af, i stedet for at købe dyrt udstyr, der måske ender med ikke at blive brugt.
Du kan betale helt ned til én månedsleje uden gebyrer eller skjulte udgifter. Lej for eksempel Nature’s Sway Organic slyngevugge, Fossflakes gravidpude, Ergobaby bæreseler og Filibabba babynest. Hele det store udvalg af babyudstyr og tøj kan ses på www.babyboogiewoogie.dk

Bæredygtighed skal ikke være et kompromis, men det indlysende valg. Det er derfor ligeså hurtigt, let og gennemskueligt som at købe nyt på en web-shop, men ligeså bæredygtigt som at købe second hand.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce