Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Overvejer du en slyngevugge? 5 fordele du skal kende

Dato: 20. januar 2022

1. Baby sover længere og mere roligt

For et spædbarn er den første tid i verden overvældende. Uden for mors trygge mave stimuleres sanserne helt anderledes, for nu skal nye dufte, lyde og indtryk opleves. Det kan være årsag til, at din baby får svært ved at finde ro, selv når trætheden trykker.

I en slyngevugge genskaber du varmen og nærheden fra tiden i livmoderen. De lette, vuggende bevægelser giver en genkendelig tryghed, som får roen til stille at sænke sig i den trætte barnekrop, så søvnen snart indfinder sig.

Mange forældre oplever, hvordan den gode søvnrytme opstår, når de putter i en slyngevugge. Baby sover længere og mere roligt, hvilket frigiver tid til dig.

2. Nem at tage med

I hverdagen er slyngevuggen et vigtigt værktøj til korte lure og lange søvnstræk. Tæt omsluttet af de bløde stofsider sover baby uforstyrret både i og uden for hjemmet. Vuggen fylder næsten intet, så den kan nemt tages med på besøg hos familie, venner eller endda erstatte rejsesengen på ferier.

Forældre oplever tryghed ved at være tæt på den nyfødte. Derfor er det praktisk, at slyngevuggen kan flyttes til det sted, du er. At baby ikke altid sover stationært, er fleksibelt, og når vuggen både kan hænge ude og inde, får du mulighed for hurtigt at reagere på selv de mindste bevægelser

3. Afhjælper kolik og refluks

Den gode søvn er helt basal i en velfungerende hverdag, men mange nybagte familier presses af kolik eller refluks. Heldigvis kan en slyngevugge skabe en markant forskel. I vuggen mærker din kolikramte baby en øjeblikkelig tryghed, som får den lille til at slappe af, så gråden sænker sig.

På samme måde kan refluks afhjælpes, fordi slyngevuggen hæver babys hoved, så mavesyren ikke løber tilbage gennem spiserøret.

4. Understøtter rygsøjlens udvikling

Din nyfødte baby sover op til 20 timer i døgnet, og derfor er det afgørende, at den lille ligger rigtigt. En slyngevugge er en ergonomisk og sikker soveløsning, som med sin bløde udformning følger kroppen og understøtter rygsøjlens udvikling.

Samtidig stimulerer slyngevuggens bevægelser også balanceorganet i øret, som sørger for, at din babys motorik forbedres.

5. Prøv en slyngevugge gratis i 14 dage

Det er ikke alle familier, der har glæde af en slyngevugge, men langt de fleste oplever, hvordan baby hurtigt falder til ro i det tætomsluttende stof. Overvejer du en slyngevugge, men vil du være sikker på, at din baby sover godt, kan du hos udvalgte forhandlere prøve vuggen gratis i 14 dage. Det er din mulighed for at teste, om du bliver lige så glad som Vibe, der har købt en økologisk slyngevugge fra Moonboon – en vugge, som helt unikt kan bruges af både nyfødte og større børn:

Moonboons slyngevugge og motor er mega optur og giver så meget på overskudskontoen, da jeg har fået mine arme igen. Det er ren magi at lægge min baby derned, han finder ro og falder i søvn øjeblikkeligt. Hilsen en andengangsmor, som nu har meget mere tid og overskud til storesøster og som drikker varm kaffe igen.

Anmeldelse fra Trustpilot.

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce