Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

God kvalitet til lave priser med Lupilu

Dato: 8. marts 2021

Der er fuldt drøn på din baby, som var det midt i en finalekamp, og alt du trænger til, er en velfortjent pause i omklædningsrummet. Har du også dage, hvor du ville byde dommerens fløjt til halvleg hjertelig velkommen? Så er du langt fra alene.

Forældrerollen kan til tider være lige så krævende, som den er vidunderlig. Men hverdagen med en baby bliver trods alt lidt nemmere, hvis du har gode produkter ved hånden.

Kom godt fra start

Dagligvarekæden Lidl har sørget for, at du som forælder kan komme godt fra start med et stort udvalg af produkter, som din baby har brug for til hvert et lille skridt på vejen.

Lidls eget mærke, Lupilu, tilbyder alt fra bleer og plejeprodukter til måltider og snacks. Naturligvis alderstilpasset og i et væld af forskellige varianter, så du nemt kan finde lige netop det, der passer til din baby, og skifte til nye favoritter i takt med barnets udvikling.

Kun det bedste er godt nok

En familieforøgelse betyder masser af indkøb, og i den forbindelse gælder det om at få pengene til at række langt, om end prisen ikke er det eneste, der har betydning, når du skal købe ind til din baby. Kun det bedste er godt nok til de mindste, og derfor skal kvaliteten være i top – særligt på de produkter, du anvender til daglig.

I barnets første leveår kan det hurtigt nå at bruge mere end 2.000 bleer. Vidste du det? Derfor er det en god idé at vælge et brand, der tager højde for miljøet og dit barns følsomme hud.

Bleerne fra Lupilu er alle mærket med Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks allergimærkning Den Blå Krans. Det samme gælder størstedelen af Lupilus pusle- og plejeprodukter.

Og det stopper endda ikke her! Også al Lupilus babymad – lige fra mos til frugtbarer og alverdens andre gode hverdagssnacks – er økologisk og uden tilsat sukker, konserveringsmidler og farvestoffer. Smagen – og kvaliteten – er dog ikke til at tage fejl af.

Alle produkter fås til de samme gode priser, som du allerede kender fra din lokale Lidl.

Læs mere her

Annonce