Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Bæredygtige og moderne stofbleer

Dato: 12. marts 2021

Pusleriet startede op i januar 2019 og er en lille personlig familieejet webshop. Bag Pusleriet finder du Sarah, som står for al drift, forsendelser og kommunikation og hendes mand, som står for al udvikling af hjemmesiden. Sammen har de en dreng fra 2017 og venter endnu en lille stofblebruger til marts 2021. De startede webshoppen, da de er passionerede og vægter bæredygtige og kemifri-løsninger meget højt i deres hverdag, heriblandt stofbleerne, hvor de virkelig følte, de kunne gøre en forskel på markedet.
Parret oplever ofte, at folk de møder, ikke kender til et bæredygtigt alternativt til engangsprodukterne – og det vil de gerne ændre. Alle skal vide, at der findes en løsning uden plastik og kemi, hvor man samtidig også kan spare en masse penge set over en hel bleperiode (for slet ikke at snakke om, hvis du anvender bleerne til flere børn). En stofble er nemlig ikke bare en stofble som vores bedsteforældre brugte det – en stofble er blevet moderne, og ligner til forveksling en engangsble, forskellen er blot, at den smides i vaskemaskinen fremfor i skraldespanden.

Hos Pusleriet har de udvalgt mærker til webshoppen, som er så naturligt som mulig; de mener nemlig, at naturlige og bæredygtige materialer er meget bedre og sundere mod barnets hud end syntetiske. På webshoppen finder du et hav af smarte stofbleer. Du kan vælge imellem all-in-one stofbleer, der minder utroligt meget om engangsbleer. Du finder også badebleer, lommebleer, covers og meget andet – alt sammen fremstillet i bløde materialer, der suger godt. Kig forbi Pusleriet i dag og skån både miljøet og din pengepung.

Læs mere her

Annonce