Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Kender du Olívy’s nyttige multifunktioner?

Dato: 14. februar 2022

Du bruger måske allerede Olívy til forebyggelse af røde babynumser. Men vidste du, at Olívy også kan bruges til meget mere end bleskift? Produktet er udviklet til den særligt sarte babyhud, og de unikke egenskaber gør det velegnet som kropsplejeprodukt til hele familien. Olívy egner sig til alle hudtyper og kan bruges flere gange dagligt, efter behov.

Alle sarte og røde hudfolder
Olívy kan anvendes til alle sarte hudfolder, der nemt bliver røde på grund af fugt, varme og friktion. Brug det blandt andet under hagen og bag ører eller til den sarte hud ved lår og lyske. Hæld Olívy på en vatrondel, og lad produktet trænge ind i huden. Så er du sikret en sund og modstandsdygtig hud.

Tør eller kløende hud:
Kropsplejeprodukt til alle med sensitiv, tør eller irriteret hud. Brug Olívy til daglig pleje på krop, hænder og fødder, så er huden sikret naturlig pleje og beskyttelse. Prøv også Olívy til at lindre kløe/irritationer ved fx eksem, skoldkopper, insektstik, brændenælder og mindre solforbrændinger.

Fjerner makeup, ansigtsmaling, snavs og madrester
Olívy renser effektivt huden i ansigtet hos både børn og voksne. Hæld lidt Olívy på en vatrondel og rens hele ansigtet til huden er ren. Udover at rense, får du også tilført huden naturlig pleje og beskyttelse.

Sådan fjerner du arp med Olívy
Gnid en god mængde Olívy godt ind i barnets hovedbund. Lad det sidde i ca. 10-15 min. Derefter reder du håret og hovedbunden med en arpkam eller børste. Du behøver ikke at vaske produktet ud af håret efterfølgende, huden kan fortsat ånde med Olívy.

Du kan være helt tryg, når du bruger Olívy til både din baby og til resten af familien. Olívy lever op til de strengeste krav og indeholder 99% naturlige ingredienser og er uden parfume og farvestoffer. Den er Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.

Klik og se, hvordan olívy virker på olivy.dk

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce