Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Dato: 19. december 2022

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn en sund og fin hud under bleen.

Sig farvel til røde babynumser
Olívy baby care – diaper change er et mildt og naturligt bleskifteprodukt til rens, pleje og beskyttelse af den sarte babyhud under bleen. Den unikke blanding af ekstra jomfruolivenolie og kalk sikrer, at huden altid efterlades ren samtidig med at hudens naturlige pH, fedtlag og barrierefunktion opretholdes.

Olívy indeholder 99 % naturlige ingredienser og er fri for parfume og farvestoffer. Det er Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.

Sådan bruger du Olívy til bleskift:
Brug Olívy ved hvert bleskift som et skånsomt alternativ til vand, sæbe, vådservietter og behandlende salver.

- Ryst flasken grundigt inden du bruger produktet første gang (ca. 1 min.) Og ryst med fordel flasken løbende.

- Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød/5 krone på en stor vatrondel (Den rette mængde er afgørende for optimal forebyggende virkning). Olívy virker i tre stadier: den renser, plejer og beskyttelser huden.

- Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes og Olívy trænger ind i huden. Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med med Olívy - huden må gerne være fugtig. Olívy danner en beskyttende, åndbar hinde på huden og skal ikke skylles af efter påføring.

Olívy anbefales af jordemødre og sundhedsplejersker og forhandles på apoteket, hos Matas, Babysam og hos udvalgte webshops og private klinikker.


Få mere at vide om Olívy og se også hvordan Olívy har hjulpet babyer, børn og voksne med forskellige hudproblemer. Klik her

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce