Annonce

Annonce

Forebyg bleudslæt for børnenes skyld

Dato: 9. februar 2021

Rigtig mange babyer oplever problemer med rødme og irritation i bleområdet. Det kan være både smertefuldt og forstyrrende for barnets normale søvn- og spisemønster. Med korrekt hudpleje kan du nemt og skånsomt forebygge, at problemerne opstår og således hjælpe dit barn til en sund og modstandsdygtig hud under bleen.

Hvorfor får babyer rød numse?

Når huden er pakket ind i en ble og er i hyppig kontakt med fugt, varme, friktion, syre og affaldsstoffer fra urin og afføring, nedbrydes den naturlige pH-værdi, fedtlaget og barrierefunktionen. Der kan nemt opstå hudirritationer og i værste tilfælde, kan det udvikle sig til svært bleudslæt eller svamp. Korrekt hudpleje i forbindelse med bleskift er afgørende, hvis man vil undgå hudproblemer i bleregionen.

Sund hud hos blebørn med Olívy

Alle børn kan få en sund hud under bleen med Olívy baby care – diaper change. Der er et naturligt og hudvenligt produkt til bleskift baseret på ekstra jomfruolivenolie og en mild kalkopløsning. Med sin 3-i-1 leave-on løsning bliver huden renset, plejet og beskyttet mere skånsomt og mere effektivt end ved brug af traditionel vask med vand og sæbe. Olívy hjælper huden, så den ikke tørrer ud og opretholder en normal og sund fugtbalance. Produktet efterlader desuden en vigtig, åndbar hinde, som beskytter huden mod den næste fyldte ble.

Olívy baby care – diaper change er et mildt og forebyggende alternativ til vand, sæbe og vådservietter. Resultatet er en hud lige så fin som på resten af kroppen.

Olívy bliver anbefalet af eksperter. Læs her, hvad jordemødre og sundhedsplejersker siger om Olivy til bleskift:
www.olivy.dk/anbefalet-af-eksperter

Olívy indeholder 99% naturlige ingredienser og er fri for parfume og farvestoffer
Allergicertificeret / Dermatologisk testet / Klinisk dokumenteret effekt

Er du nysgerrig efter at læse mere om Olívy og hvordan man bruger produktet?
Klik her: www.olivy.dk

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce