Annonce

Annonce

Sådan passer du på den sarte hud hos nyfødte

Dato: 1. april 2021

Når et lille barn kommer til verden, fylder bleskift meget - især i den første tid.
Det er helt normalt, at en nyfødt skal have skiftet ble 6 til 8 gange i døgnet. Huden på den nyfødte er sart og sensitiv, og den hyppige kontakt med fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring kan nemt resultere i en rød numse. Det kan i værste tilfælde udvikle sig til bleudslæt, som kan være smertefuldt for barnet. Bleudslæt er den hyppigste hudlidelse hos spædbørn – og helt op til 75 % af alle børn med ble, har udfordringer med huden i bleområdet i løbet det første leveår. Heldigvis kan man nemt hjælpe barnet til en sund hud – også selvom det bruger ble.

Forebyggelse er vejen til en sund hud hos blebørn

Med korrekt forebyggende hudpleje kan man sikre, at barnet altid har en sund hud under bleen. Olívy baby care – diaper change er en 3-i-1 løsning til rens, pleje og beskyttelse af huden i bleområdet. Produktet efterligner hudens naturlige fedtlag, opretholder pH-værdien og hudens barrierefunktion. En skånsom og naturlig puslemetode, der effektivt forebygger alle former for rødme og hudirritationer og efterlader huden stærk og modstandsdygtig.

Blid rens, pleje og beskyttelse fra allerførste bleskift

Det er en god idé at have Olívy baby care – diaper change med i hospitalstasken, så man allerede fra den spæde start undgår de røde babynumser.
Olívy bruges ved hvert bleskift - og med fordel fra barnet er nyfødt.

Køb Olívy baby care – diaper change til hospitalstasken hér

Olívy bliver anbefalet af jordemødre og sundhedsplejersker

En række jordemødre og sundhedsplejersker anbefaler Olívy til bleskift.
Birgitte Hyldebrandt, Privatpraktiserende Jordemoder, jordemodercare.dk fortæller om Olívy:

”Jeg kan se, at produktet virker, og jeg anbefaler, at man bruger det fra barnet er nyfødt og gør det til en naturlig vane ved bleskift. Vi ser faktisk ikke problemer med rød og irriteret hud på de børn, der bruger det. Det er også virkelig godt til den mørkgrønne/sorte afføring (meconium) som barnet har mange gange i de første dage efter fødslen, og som ellers er svært at fjerne helt, fordi den er så tyk og klistret i konsistensen. Og så er det i øvrigt rigtig godt at smøre på de områder af kroppen, hvor de nyfødte skifter hud”

Også mange danske sundhedsplejersker anbefaler at bruge Olívy fra barnet er helt nyfødt. Heriblandt sundhedsplejerske Anette Straadt, www.æblebørn.dk, som siger følgende:

"Den lille babys hud er så fin og sårbar. Den har ligget beskyttet i fostervandet, og efter fødslen skal den pludselig holde til afføring, syre fra urin og gnidninger fra bleen. Derfor er det så vigtigt, at man vælger omhyggeligt, når man bruger produkter på den, så der ikke kommer uønskede stoffer ind i babyens krop.
Og her er Olívy er et virkelig godt, mildt og alsidigt produkt. Nemt at have stående på puslebordet og nemt at have i tasken. Fantastisk til både rens, pleje og mild beskyttelse. De varmeste anbefalinger herfra. ”

Vil du gerne vide mere om Olívy til bleskift, hvordan man anvender det og Olívys øvrige anvendelsesmuligheder, så klik ind på olivy.dk

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce