Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Dato: 8. juni 2021

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen.

Derfor er det vigtigt at tænke forebyggelse ind i de daglige puslerutiner, så dit barn kan få en sund, intakt og modstandsdygtig hud hele sommeren.

Ved at erstatte vand, sæbe og vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger med en varm og fugtig ble. Olívy er en naturlig 3-i-1 løsning, som både renser, plejer og beskytter huden under bleen. Resultatet er en hud lige så fin som på resten af kroppen.

Sådan bruger du Olivy til bleskift:

• Ryst flasken grundigt
• Hæld Olívy svarerende til størrelsen af en valnød på en stor vatrondel
• Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes, og Olívy trænger ind i huden
• Afføring kan fjernes med vand, inden der renses efter med Olívy - huden må gerne være fugtig
• Olívy danner en beskyttende, åndbar hinde på huden og skal ikke skylles af efter påføring
• Brug Olívy ved hvert bleskift for optimal forebyggende virkning

Olívy indeholder 99 % naturlige ingredienser og er fri for parfume og farvestoffer. Det er Allergimærket, Dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.

Køb Olívy baby care – diaper change hér

Pas på de sarte hudfolder med Olívy

Hudfolder ved lår, i lysken, under halsen, bag ørene og i armhulerne bliver også nemt røde og hudløse i sommervarmen. Du kan pleje og beskytte alle sarte og røde hudfolder med Olívy. Produktet kan bruges dagligt efter behov, og er god til både babyer, børn og voksne. Er huden allerede irriteret, vil du opleve at Olívy virker øjeblikkelig lindrende og kløestillende.

Læs mere om Olívys multifunktioner her

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce