Annonce

Annonce

Sig farvel til røde babynumser

Dato: 1. januar 2021

Hud der konstant bliver udsat for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Men med korrekt forebyggende hudpleje kan du sikre, at dit barn altid har sund hud under bleen og forebygge røde babynumser.

Blid rens, pleje og beskyttelse med Olívy

Olívy baby care - diaper change bruges ved hvert bleskift som et sundt og skånsomt alternativ til vand, sæbe og vådservietter. Udover at rense, tilføres den nødvendige pleje samtidig med at der efterlades en åndbar hinde, som beskytter barnets hud. Resultatet er en hud lige så fin som på resten af kroppen.

Olívy baby care – diaper change er et hudvenligt 3-i-1 produkt baseret på ekstra jomfru-olivenolie fra første koldpresning og en mild kalkopløsning. 99% af ingredienserne er af naturlig oprindelse. Produktet er fri for parfume og farvestoffer. Den er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt.

Olívy anbefales af jordemødre og sundhedsplejersker og forhandles på apoteket, hos Matas samt i udvalgte webshops og private klinikker.
Find din forhandler hér

Sådan anvender du Olívy baby care – diaper change

• Ryst flasken

• Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød på en stor vatrondel

• Rens hele bleområdet af med vatrondellen, så urinen fjernes og Olívy trænger ind i huden

• Afføring kan fjernes med vand først, inden der renses med med Olívy. (Huden må gerne være fugtig)

Brug Olívy ved hvert bleskift for optimal forebyggende virkning.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce