Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Den naturlige vej til en sund hud under bleen

Dato: 14. december 2020

Bleeksem eller rød numse er den hyppigste hudlidelse hos spædbørn, hvor helt op til 75 % af de børn, der bruger ble, rammes af bleudslæt i løbet af deres første leveår. Det giver gener, som kan påvirke barnets helt basale trivsel, herunder søvn og spisemønster. Læs her, hvordan du med korrekt og skånsom hudpleje kan forebygge en rød babynumse.

Hvorfor bliver huden rød og irriteret?
Huden på babyer er ekstra tynd og sart. Og når den er pakket ind i en varm og fugtig ble, og samtidig er i hyppig og tæt kontakt med fugt og syre fra urin og afføring – så bliver huden meget nemt rød og irriteret.
Heldigvis kan du med få justeringer sikre, at dit barn altid har en sund hud under bleen.

Nøgleordet er forebyggelse
Olívy baby care – diaper change forebygger skånsomt og effektivt alle former for rødme og hudirritationer i bleområdet. Produktet er en mild og naturlig 3-i-1 løsning, der både renser, plejer og beskytter den sarte hud mod fugten og affaldsstofferne fra den næste fyldte ble. Produktet efterligner hudens eget fedtlag og opretholder den naturlige barrierefunktion imens huden fortsat kan ånde. Olívy bruges som et trygt og sundt alternativ til vand, sæbe og vådservietter ved bleskift.

Olivenolie og kalk i en naturlig og effektiv blanding
I gamle dage i Frankrig gik forældre ned på deres lokale apotek og fik rørt en blanding af ekstra jomfruolivenolie og kalk, når de skulle pusle deres blebørn. Det er grundprincipperne fra den gamle franske tradition, der er blevet til det danske babyplejeprodukt Olívy baby care – diaper change og som i dag er blevet danskernes foretrukne babyplejeprodukt - med en fast plads på tusindvis af puslepladser.

Se videoen, hvor vi viser, hvordan du bruger Olívy til bleskift hér

Et trygt valg
Olívy indeholder 99% naturlige ingredienser. Produktet er udviklet til den sarte babyhud, men de unikke egenskaber gør den også velegnet som all-round kropsplejeprodukt til alle i familien med sensitiv, tør, kløende eller irriteret hud. Olívy er allergimærket, dermatologisk testet og har klinisk dokumenteret effekt. Den er fri for parfume og farvestoffer.

Vil du vide mere om Olívy til bleskift, og blive klogere på produktets mange multifunktioner?

Besøg vores hjemmeside www.olivy.dk

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce