Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Gør op med gamle puslevaner og slip for røde babynumser

Dato: 2. marts 2020

Tænk forebyggelse i stedet for at vente til huden er blevet rød - det er hele grundprincippet hos virksomheden Olívy, som står bag det naturlige og populære produkt Olívy baby care – diaper change. En 3-i-1 løsning, der skånsomt renser, plejer og beskytter huden - og én gang for alle sætter en stopper for røde babynumser.

Problemet er stort
Helt op til 75 % af børn, der bruger ble, bliver ramt af bleudslæt i større eller mindre grad i løbet af deres første leveår. Når huden under bleen konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring nedbrydes hudens naturlige barrierefunktion og risikoen for, at huden bliver rød og irriteret er stor. Korrekt rens, pleje og beskyttelse er helt afgørende for at opretholde en sund og modstandsdygtig babyhud i bleområdet.

Løsningen på problemet hedder Olívy
Olívy baby care – diaper change indeholder de komponenter, der skal til for at forebygge bleudslæt. Det er et naturligt og hudvenligt produkt lavet på ekstra jomfruolivenolie og en mild kalkopløsning. Olívy renser huden, tilfører den nødvendige pleje og danner en åndbar hinde på huden, der sikrer, at barnets hud altid er godt beskyttet mod fugt, syre og affaldsstoffer fra den næste fyldte ble. Olívy forebygger bleudslæt skånsomt og effektivt, og er et sundt alternativ til vand, sæbe og vådservietter.

Sådan skifter du ble med Olívy baby care – diaper change:

• Ryst flasken
• Hæld Olívy svarende til størrelsen af en valnød på en stor vatrondel/babypad
• Rens hele bleområdet med vatrondellen, så urinen fjernes og Olívy trænger ind i huden
• Afføring kan fjernes med vand, rens altid efter med med Olívy - huden må gerne være fugtig
Brug Olívy ved hvert bleskift
Olívy baby care – diaper change har klinisk dokumenteret effekt og bliver anbefalet af sundhedsplejersker og jordemødre.
Du kan købe Olívy baby care – diaper change på dit lokale apotek samt hos udvalgte webshops og private klinikker.
Find din forhandler hér.

Læs mere her

Annonce