Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Få både fordele og frihed med en babynest

Dato: 26. februar 2020

Kodeordet er tryghed
Når barnet ligger i sin mors mave, er det den eneste lille verden, baby kender til. Det er for så vidt også et af de tryggeste steder i verden, og det er selvfølgelig svært at efterligne i virkeligheden.
Men det er udgangspunktet for en babynest, eller babyrede, som det hedder på dansk. Og det kan godt være, det er svært at leve op til den tryghed og behagelighed i mors mave, men derfor kan man nu godt komme tæt på.
Naturebaby sælger for eksempel kun økologiske babynests med fokus på bæredygtighed og tryghed.
En babynest hjælper jeres nyfødte til ikke at blive overvældet af nye følelser og sanseindtryk, som den fagre nye verden kan finde på at præsentere din baby for. Når dit barn ligger i en babyrede, som netop er lavet til at omfavne og afgrænse området rundt om baby. Det hjælper for eksempel også til, at baby ikke så nemt vender sig om på maven, hvilket kan forårsage åndenød og i værste tilfælde vuggedød. Hertil er en babynest også med til at beskytte dit barn mod nye indtryk, der kan være for overvældende i de første par måneder af livet.
På den måde er en babynest nærmest et langt kram, der sørger for at holde baby tæt ind til sig men samtidig give plads, så baby kan flytte rundt på sig og, ikke mindst, kigge ud til verden og alt det, der foregår der.

Vær tættere med en babynest
En stor fordel ved at investere i en babynest er også, at den gør det nemmere og mere sikkert for dig som forælder at have baby med rundt i huset.
Det er ikke anbefalet at sove i samme seng som din nyfødte. En babynest omkranser den lille sådan, at det er mere sikkert at have den med ind i køkkenet eller andetsteds. Puden rundt om babynesten gør, at baby ikke kan rykke sig helt så meget og eventuelt falde ned fra bordet, sofaen eller en stol.

Styr udenom farlig kemi
Ligesom der findes gode bleer og mindre gode bleer, findes der gode babyreder og mindre gode babyreder. Sådan er det nu med alting, især når det kommer til kemikalier og andre stoffer, der kan være farlige for det lille pus.
Derfor er det vigtigt at læse det med småt, før du bestemmer dig for, hvilken babynest du køber til din baby.
Hos Naturebaby har de valgt at fjerne den bekymring for dig helt og aldeles, fordi med en babynest fra Naturebaby kan du være sikker på, at din nyfødte ikke udsættes for unødig kemi og andre ting i stoffet.
De sælger som nævnt kun økologiske babynests og babyreder.
Så har du en mindre ting at bekymre dig om.

Et trygt kram til din baby der samtidig er praktisk
Det hedder ganske vist en babynest, og selvom den gængse fuglerede ikke er kendt for at være specielt mobil, så er en babynest specifikt beregnet til at kunne flyttes rundt på.
Det er til dels den mobilitet, en babynest tilbyder, der har været med til at gøre babyreder så populære blandt nybagte forældre og andre børnefamilier.
Du kan således tage baby med rundt i verden på en tryg og bekvem måde. Og det giver selvfølgelig ikke bare dig mere frihed men gør det også nemmere, når baby skal med ud på tur.
Derfor kan du også få babyreder med forskellige features, såsom snor i pudekanten der gør, at du bedre kan indstille størrelsen og stramheden alt efter dit barns størrelse, temperatur og hvor end I nu er henne.
Men det behøver selvsagt ikke være en lang rejse.
En babynest er for eksempel også med til at holde din nyfødte i ro, så du bedre kan ordne mindre hverdagsopgaver i hjemmet, ude i haven, i køkkenet eller andre steder.

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om, hvilken babynest er bedst til jer, så er du velkommen til at læse mere på Naturebaby.dk, hvor du selvfølgelig også kan kontakte dem for råd og vejledning. De tilbyder også dag-til-dag levering.

Læs mere her

Annonce