Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Norly & Friends skaber søvndyssende, sød musik

Dato: 11. december 2019

De fleste forældre kan nikke genkendende til, at sengetid kan føles som alt andet end en hyggelig stund mellem barn og forældre, og snarere som en frustrerende kamp, der ingen ende vil tage. Hos Norly & Friends tror vi på, at det trygge putteritual og musik kan gøre en kæmpe forskel, og derfor har vi udviklet et helt specielt redskab til det gode putteritual: En personlig godnatsang. Den personlige godnatsang bliver dit barns helt egen, da vi indsynger barnets navn i sangen. Du kan vælge mellem 3 smukke melodier, der er bygget på rolige, gentagende rytmer, som virker afslappende for både forældre og barn. Når du som forælder er rolig og afslappet, smitter følelsen af på dit barn, som vil få nemmere ved at falde i søvn.

Dét at sangen er personlig, og at dit barns navn indsynges i sangen, bidrager til barnets individualitet og selvstændighed, og hjælper barnet med at knytte sig til sangen.

Forskning viser, at børns hjerner bruger meget energi på at bearbejde, forstå og forudsige, hvad der skal ske. Det er mest afslappende for barnet, hvis hjernen ikke skal forudsige noget, men blot kan nyde en rolig tilstand uden for meget, der kræver energi. Det er netop derfor, rutine og putteritualet er vigtigt, så barnet er indstillet på, hvad der skal ske. Når du hver aften afspiller den personlige godnatsang inden sengetid, vil der danne sig et mønster for dit barn, som automatisk forstår, at det er tid til at sove, når sangen afspilles. Rutinen og mønstret virker i sig selv søvndyssende, og er forståeligt for selv de helt små, der endnu ikke har udviklet tale.

Vi anbefaler, at du opbygger et trygt putteritual for dit barn, hvor den personlige godnatsang er omdrejningspunktet, der indikerer, at det nu er tid til, at barnet skal sove. Forskning viser, at effekten af godnatsangen er størst, når du selv synger sangen for dit barn, fordi velkendte stemmer skaber tryghed for børn. Der er både mulighed for at synge med på den personlige godnatsang, hvor vores sangerinde synger, eller også kan du helt selv synge sangen til den instrumentale syng-med version. Udover den personlige godnatsang, medfølger der også et smukt stykke slumremusik, der afspilles som afslutning på putteritualet, når du forlader soveværelset, og det er tid til familiens mindste skal dysse hen. Slumremusikken er bygget på de samme genkendelige rytmer, som godnatsangen er, og derfor fortsætter den trygge og rolige stemning igennem musikken, selv når du forlader værelset. Når din lille spilopmager vågner senere om natten, er slumremusikken perfekt til at sætte på, så dit barn trygt kan falde til ro igen i sit eget tempo.

Vi mener, at den personlige godnatsang og slumremusikken er enormt værdifulde elementer at tilføje til dit barns putteritual, da musik, som forskning viser, bare kan noget helt specielt. Hvis du er på udkig efter hele redskabspakken til dit barns putteritual, tilbyder vi også en helt speciel personlig godnatbog som tilkøb til den personlige godnatsang. Bogen indeholder både sangtekst og noder, så du selv kan synge med på den smukke sang, og en hyggelig godnathistorie om Norly & Søvnmagien. Derudover får du indskrevet en personlig hilsen fra dig til dit barn, og masser af plads til at skrive dit barns putteritual ned.

Hjælp dit barn, og dig selv, til en tryg, rolig og hyggelig afslutning på dagen med en personlig godnatsang og godnatbog. Vi håber, de søvndyssende redskaber til putteritualet vil bringe skøn søvnmagi ind i lige netop jeres hjem.

De kærligste godnathilsner
Kasper Engstrøm Lyhne og resten af Norly & Friends

Læs mere her

Annonce