Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Barnets Bog anbefaling

Dato: 13. maj 2019

En Barnets Bog er nok den mest personlige gave, man kan give sit barn; at se sin mors håndskrift igennem bogen, og læse de små hverdagshistorier, hun har skriblet ned, vil uden tvivl være blandt de mest værdifulde minder, han eller hun får med fra barndommen.

Men hvilken barnets bog er bedst til formålet? Det kan være svært at danne sig et overblik, men Barnets Bog i ringbind fra PRIK og STREG er en af dem, der er værd at tage et nærmere kig på. For der er mange grunde til, at lige netop denne bog fra www.prikogstreg.dk er landet på bestseller listerne.

En smuk og brugervenlig Barnets Bog i ringbind til travle forældre

For det første er bogen utrolig lækker at have i hånden og smuk nok til at have ligge fremme på kaffebordet eller yndlingshylden på børneværelset.
Men det, der gør denne Barnets Bog helt unik er, at der er gjort op med den fastlåste måde, lignende bøger har en tendens til at være formuleret på – og resultatet er blevet en meget brugervenlig bog, der både er nem og inspirerende at udfylde, selv for den travle forælder, der ikke altid når at nedfælde alle barnets "første".

Barnets Bog bøgerne fra PRIK og STREG er designet og formuleret sådan, at man ikke behøver at stresse over at få udfyldt milepælene i tide: Overskrifterne er fleksible, så man bestemmer selv, om man fx vil bruge siden ’En Magisk Jul’ til at fortælle om barnets første jul, eller om den jul, hvor han eller hun mødte julemanden.

Ved at udfylde barnets nuværende alder i ballonerne på siderne ’Min Udvikling’ bestemmer man også selv, hvilke alders-milepæle der berettes om, i stedet for at være tvunget til at udfylde alders-dikterende milepæle.

Barnets Bog i ringbind fra PRIK og STREG har desuden den fleksibilitet, at der kan tilføjes sider, byttes rundt på dem, samt indsættes plastiklommer med plads til journaler og barnets tegninger.

Som en ekstra bonus fører PRIK og STREG også et stort udvalg af Barnets Bog tilbehør, som fx et væld af tematiserede ekstrasider til udvidelse af bogen samt et genialt blækfrit aftrykssæt til at forevige babys hånd- og fodaftryk.

En Barnets Bog til alle familiesammensætninger

Barnets Bog Bøgerne er designet, så de alle kan udfyldes for både dreng og pige, samt omhandle alle familiesammensætninger, herunder kernefamilien, regnbuefamilien, single forældre (både enlig mor og enlig far) samt sammenbragte familier, hvor der indgår bonusforældre og -søskende.
Bøgerne kan købes med gratis fragt på www.prikogstreg.dk

Kun coveret er forskelligt, mens indholdet er det samme i alle bøgerne. Dog fås Barnets Bog fra PRIK og STREG / Little Love også i en specialdesignet variant til tvillinger.

Da en Barnets Bog skal kunne holde sig flot i rigtig mange år, er det en stor fordel, at alle modellerne har en smudsfri og hårdfør overflade.
Både ringbind og indholdet i bogen er produceret i Danmark i bæredygtige materialer.

Gratis fragt og gave

TIP: Med koden Netsund får du en gratis børneplakat til en værdi af 99,- med bestilling af din Barnets Bog hos www.prikogstreg.dk

PRIK og STREG tilbyder gratis fragt på bøgerne.

Læs mere her

Annonce