Annonce

Annonce

Lav en babybog med en CEWE FOTOBOG Kids

Dato: 11. april 2019

Små børn elsker at se på billeder af sig selv og familien! Det er sjovt at bladre i en babybog og så opdage en masse kendte ansigter. Samtidig er det en god måde at snakke enkelt sammen om de vigtige relationer som for eksempel: mor, far, søskende, bedsteforældre, fastre, mostre, onkler og nære venner.

• Personlig babybog
• Brug dine bedste fotos
• Særligt tykke sider
• CE-mærket

Tykke, robuste, CE-mærkede sider til babyfingre og -bid

Du kan lave en fotobog hos CEWE og vælge den nye udgave CEWE FOTOBOG Kids. Her får du mulighed for at lave en helt særlig babybog med dine egne fotos i. Siderne er tykke og kan tåle, at de knap så blide babyhænder bladrer og hiver i dem. Samtidig tager de heller ikke skade af lidt savl. Og endnu vigtigere; din baby kan også godt bide lidt i siderne uden at blive udsat for kemi, for fotobogen er lavet i Tyskland uden skadelige kemikalier og er CE-mærket.
En robust spiralryg holder siderne sammen. Du kan tilmed tørre siderne af med en fugtig klud, hvis der er blevet savlet lidt rigeligt på dem.

Din babybog med dine egne fotos

Du kan selv vælge de bedste babybilleder og sætte dem i din CEWE FOTOBOG Kids. Du har garanteret mange billeder at vælge imellem! Det kan være en idé at vælge nogle billeder fra sjove begivenheder, så du kan dele – og holde fast i minderne med dit lille barn. Det kan være sjovt at snakke om barnets 1-årsfødselsdag, bedsteforældrene på besøg og andre vigtige personer i barnets liv. Desuden er det sjovt med et billede, hvor din guldklump stadig ligger inde i maven samt naturligvis, når han/hun lige er født. Og du har garanteret mange flere idéer til din babybog selv!

Rabat på din babybog fra CEWE

Vil du lave en personlig babybog med rabat? Så skal du benytte rabatkoden CEWEbabybog19 til at lave en CEWE FOTOBOG Kids. Vil du hellere lave en almindelig fotobog som barnets bog fra et år i dit barns liv, kan du heldigvis også bruge koden til at lave alle fotobøger i alle størrelser fra CEWE. Så længe du laver fotobogen via Cewe.dk eller appen (og vælger CEWE som partner). Babybogen Kids kan dog ikke laves i appen endnu, men online eller i softwaren, du downloader.
NB: Rabatkoden gælder ikke hos de mange partnere, som også sælger CEWE fotobøger.
Rabatkoden gælder i hele 2019 og giver 20% rabat.

Læs mere på leverandørens hjemmeside

Annonce