Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Dato: 1. januar 2019

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ind, hvis indtaget af moset mad og grød er begrænset.

Overgangskosten er en temmelig vild periode i dit barns liv. Den starter som regel i 4-6 måneders alderen. På det her tidspunkt har du højst sandsynligt ikke fået meget mere en 2-4 timers sammenhængende søvn, siden dit barn blev født, så trætheden kan mærkes (og hvis du har, så shhh - tænk på dine medsøstre/-brødre).

Indtil nu har dit barn fået mælk enten fra dit bryst eller fra flaske. Og der er sket en kæmpe udvikling hos dit barn siden fødslen. Dit barn er gået fra ikke at kunne meget andet end at sutte, sove og fylde bleen til nu at kunne pludre, smile, have øjenkontakt, måske er hænder og fødder fundet, og måske kan dit barn rulle lidt fra mave til ryg eller omvendt.

Et par tips – som selvfølgelig er helt valgfrie at bruge!

Investér i et skrivebordsunderlag! (Du tænker måske hvorfor dog det? Og med rette!) Du går nu ind i en periode hvor mange forskellige typer af mad, i forholdsvis store mængder, vil finde vej til dit gulv. Skrivebordsunderlaget er nemt at tørre over med en våd klud. Når dit barn er færdig med at teste tyngdekraften (læs: smide mad på gulvet), at undersøge om rugbrød virkelig kan flyde oven på mælk, at mærke om havregrød kan klistre håret helt sammen på hovedet, og når madkampen slutter om 6, 12, 18 måneder – ja så kan du kassere skrivebordsunderlaget i hård plast, og dit gulv vil være intakt nedenunder.

Køb læssevis af hagesmække! De der plast ”jakker” med lange ærmer der lukkes i ryggen er også meget anvendelig. Hagesmække reder som regel det meste af tøjet, og så slipper du for at starte vaskemaskinen…. Igen.

Et sidste råd som du kan bruge eller lade være er: Prøv Allomin 2. Den smager dejligt - sådan lidt fløde/sødmælksagtigt. Alle børn kan lide den (hvis du er modig kan du jo invitere mødregruppen, venner eller familie til en smagstest). Samtidig indeholder den jern og alle mulige andre vigtige vitaminer og mineraler, som det anbefales, at barnet får. Vi har også kommet mælkefedt i den, det er det, der giver den gode lidt flødeagtige smag. Mælken i Allomin 2 kommer fra danske køer, så den er hentet i vores alles ammens baghave.

Du kan bruge Allomin 2 i den hjemmelavede grød eller mos. Den kan også serveres i kop eller flaske. Ammer du, giver du selvfølgelig mælk fra brystet, og hvis du synes, kan du amme mælk ud og bruge det i den hjemmelavede grød eller mos.

Uanset hvordan du beslutter dig for at komme gennem overgangskosten, ønsker vi dig og dine kære rigtig god fornøjelse.

Kærlig hilsen
Sarah og Katja fra Semper

Læs mere her

Annonce