Annonce

Annonce

Sponsoreret artikel

Gør børnelivet eventyrligt

Dato: 1. august 2017

Danskernes foretrukne legetøjsbutik på nettet
Lirum Larum Leg er en prisvindende webshop fyldt med babyudstyr, legetøj, interiør og accessories til børn i alderen 0-10 år. Anja Lytzen grundlagde i 2006 Lirum Larum Leg med fokus på kvalitet og service, og forretningen gik hurtigt hen og blev til danskernes foretrukne legetøjsbutik på nettet, med gratis gaveindpakning, 30 dages fuld returret, dag-til-dag levering og fri fragt ved køb over 999 kr.

Udover alt det fantastiske babyudstyr og -legetøj, der stimulerer det lille barns udvikling, har Anja Lytzen sammensat et udvalg af interiør ud over det sædvanlige, så du nemt kan skabe fine børneværelser i lige præcis den stil, som passer i dit hjem. Udvalget er stort og dækker over alt fra meget kendte danske mærker, til store franske -og skønne spanske producenter.

Gør børnelivet eventyrligt
Lirum Larum Leg’s kendetegn er giraffen, der med sit fabelagtige udseende, med den lange hals og de lange ben, skal minde os om, at børnelivet skal være eventyrligt.
Giraffen er samtidig det landdyr med det største hjerte – og Anja Lytzen er overbevist om, at Lirum Larum Leg har opnået så flotte resultater ved at drive forretningen med hjertet. Alle produkter er nøje udvalgt, og den unikke sammensætning af sortimentet er hvad der definerer Lirum Larum Leg, som ikke er drevet af, hvad sælger hos konkurrenterne, men af hvad kunderne vil tabe deres hjerter til – præcis som Anja Lytzen selv, der er mor til fire børn i alderen 14, 12, 8 og 2 år.

Derfor kan du nu også få giraffen fra Lirum Larum Leg’s eventyrlige univers som en special edition, der er blevet fremstillet i 100% naturgummi fra Hevea træet og indfarvet med sikre, naturlige farvestoffer - til glæde for hver en baby. Skriv ”GIRAF” i bemærkningsfeltet til din næste ordre på www.lirumlarumleg.dk og få den nuttede giraf med helt uden beregning. Tilbuddet gælder til og med 30. september 2017.

Hjertelig velkommen hos Lirum Larum Leg

Læs mere her

Galleri

Klik for større udgave


Annonce